5 sätt att göra om hemma – för (nästan) inga pengar alls!

Att få ett mysigt och hemtrevligt hem behöver inte kosta skjortan. Med små medel går det att förnya hemmet och samtidigt höja mysfaktorn rejält. Här är fem bra tips!

Annons från Året Runt shop

1. Visa upp filtarna

Många filtar är ett av de säkraste sätten att göra vardagsrummet eller sovrummet riktigt mysigt. Men vill du inte köpa nya filtar, kommer du långt med att visa upp de du redan har. Eller varför inte tillverka en dekorativ stege och hänga upp dina vackra filtar där?

Den snygga röda filten på bilden finns i vår webbutik! Klicka här för att läsa mer!

2. Ställ fram arvegodset

Få saker skapar mysighet som gamla föremål. Vackert slitna böcker, möbler eller till och med leksaker har ofta en fin patina och förtjänar ett bättre öde än att stå undangömda i något mörkt förråd. Låt de du gillar bäst – oavsett om det handlar om mormors gamla mjölkkanna, farfars grammofonspelare eller det där vackra fatet du hittade på loppis – stå framme och blanda gärna gammalt med nytt. Det ger ditt hem en personlig prägel.

Barnens eller dina egna gamla leksaksbilar blir en snygg inredningsdetalj som också berättar något personligt om ditt hem. Bild: IBL Bildbyrå

3. Maxa antalet kuddar

Är det mysigt man vill åt, är kuddar ett måste. Fyll soffan med dem, och bulla upp ordentligt när du bäddar sängen också! Mixa olika färger och mönster om du söker det lekfulla, eller kör enfärgat för en mer sober och jordnära look.

Ett sätt att förnya sina kuddar utan att det kostar ett öre är att sy nya fodral av gamla tröjor!

Är du ändå sugen på att investera i en ny kudde, hittar du fina alternativ i vår webbutik.

Härliga kuddar i våriga pastellfärger. Bild: Aller media webbutik

4. Grönt är skönt

Grönt är en av årets absoluta trendfärger, och lättaste sättet att få in mera grönt i hemmet är så klart att ta hjälp av växter. Växter skapar en fräsch, men samtidigt hemtrevlig atmosfär i alla hemmets rum. Ett  budgettips är att ta långa grenar eller ett överdimensionerat blad och sticka ner i en vas du redan har hemma. Annars är så klart krukväxter alltid ett säkert kort – satsa på en snygg kruka och gröna växter som en suckulent eller liten palmväxt.

Den här fina krukan finns just nu i vår webbutik till specialpris!

5. Tänk form OCH funktion

Detaljerna gör hela skillnaden och en liten smart pryl kan faktiskt lyfta ett helt rum. Det smidiga grytunderlägget från Sagaform kan användas både till att ställa varma kastruller och stekpannor på, och som ett stadigt ställ till din surfplatta när du lagar mat. Den röda färgen är en supersnygg detalj i köket!

Beställ det snygga grytunderlägget här!

Fynda fina inredningsprylar i vår webbshop

Vaser, kuddar, dukar, köksprylar och tavlor! Här finns allt till ditt hem!

Denna artikel är framtagen i samarbete med Aller Media shop. Samtliga länkar leder till en sida där du kan köpa produkterna.


Kommentera

 

 
SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNTLaddar startsidan…