Annons

Annons

8 snabba frågor med komikern Ann Westin

Ann Westin en av Sveriges roligaste komiker. För oss berättar hon om sina bästa och sämsta egenskaper och varför hon får dåligt samvete.

Ann_Westin

Missa inte Drömkvällen tillsammans med Ann Westin. Köp din biljett direkt här>>

Vilka är dina bästa egenskaper?

– Att jag är en ganska snäll och schysst person. Och att jag är envis till tusen. Mina vänner säger att jag är som en stubbe, när jag har bestämt mig för något kan man inte rubba mig.

Annons

Vilka är dina sämsta egenskaper?

– Jag kan vara sur och långsint. Om någon behandlar mig illa glömmer jag det inte. Jag kan fortfarande gå runt och vara sur över saker som hände för åratal sedan.

Vilken är din favoritplats?

– Västkusten är så klart en favoritplats, eftersom jag kommer därifrån. En annan favoritplats är Lugnvik i Ångermanland, där min pappa växte upp.
– Vi syskon har kvar mina farföräldrars lilla arbetarstuga på ett rum och kök. Det är så mysigt och lugnt där. Det finns inga ljud som stör och jag som vanligtvis har dålig nattsömn vaknar utvilad.

Vilket är ditt levnadsmotto?

– I dag är i dag! Jag försöker leva i nuet, istället för att blicka bakåt eller framåt.

Vad får dig att skratta?

– Dråpliga situationer och igenkänning. Själv skämtar jag ofta om mina egna fel och brister. Det är en typ av humor som jag även uppskattar hos andra komiker.
– Som publik vill jag bli överraskad. Man ska inte kunna räkna ut i förväg när skämtet kommer.

Vad får dig att gråta?

– Hemska händelser som drabbar oskyldiga individer. Och orättvisor av olika slag.

Vad har du dåligt samvete över?

– Faktiskt ingenting. När jag tänker tillbaka tycker jag exempelvis att jag fixade tillvaron som ensamstående mamma väldigt bra.
– Jag och min dotter hade det inte så gott ställt ekonomiskt, men jag såg till att vi fick mycket tid tillsammans. Pengarna kom i andra hand, även om jag ändå jobbade en hel del.
– Nu när Camilla är vuxen minns jag allt roligt som vi har gjort tillsammans.

Vad längtar du efter just nu?

– Lite semester! Jag har inte varit ledig på hela sommaren och jag fortsätter att jobba nonstop fram till jul. Därefter ska jag börja repetera en teateruppsättning.
– Men våren 2017 ska jag försöka ha lite semester och åka iväg någonstans. Det ser jag fram emot.

Häng med och inspireras av Ann Westin, Tareq Taylor, Sofia Antonsson och Josefin Liljegren. Dessutom får du en goodiebag. Värde 1 000 kr

Köp din biljett här>>

Av Linda Andersson 

LÄS OCKSÅ


Kommentera


Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…