Annons

Annons

Åk på camping med barnen

Här tipsar vi om campingar i Sverige som lämpar sig speciellt för våra barn.

För dig som reser med barn:

Granna Camping

GRÄNNA CAMPING – SMÅLAND
Gränna camping har en fantastisk utsikt över Vättern och Visingsö och campingen passar både stora som små. Här finns vackra promenadstigar, cykelleder och intressanta utflyktsmål som Brahe Hus och Visingsö, för barn finns lekplatser, trampbilsuthyrning, polkagrisbagerier och det tar bara 1,5 timmes bilresa till Kolmårdens djurpark, Astrid Lindgrens Värld och High Chaparall.
Mer info: grannacamping.se

Annons

Rostunga Camping

RÖSTÅNGA CAMPING & BAD – SKÅNE
Rädd för att de yngsta familjemedlemmarna ska ha tråkigt? Glöm det, prisbelönta Röstånga erbjuder massor med aktiviteter både för stora och små exempelvis ett stort poolområde, barnklubb, minigolf, kanotuthyrning, fiske, vandrings- och cykelleder.
Campingen ligger i en nationalpark på sydsluttningen av Söderåsen, i en natur som man inte förväntar sig av ”platta” Skåne. Sommartid erbjuder campingen en guidad tur genom nationalparken.
Mer info: rostangacamping.se

Tingsryd Resort

TINGSRYD RESORT – SMÅLAND
Cirkus, lekledare, äventyrsbad, minidisco, hästskjuts, filmkvällar och mycket annat ordnar denna familjevänliga camping. Men den passar vuxna lika bra med möjlighet till vandring, cykling, fiske, paddling eller varför inte ett besök på spaanläggningen? Astrid Lindgrens Värld, High Chaparall, Glasriket, Kalmar slott, Ölands djurpark och Solliden är perfekta dagsutflykter.
Mer info: tingsrydresort.se

Dragso Camping

DRAGSÖ CAMPING & STUGBY – BLEKINGE
På en egen ö, 9 km ut i havet i Blekinge skärgård ligger charmiga Dragsö Camping. Du kommer hit via en broförbindelse 3 kilometer från Karlskrona centrum. Bad, både från sandstrand och klippor, fiske, äventyrsminigolf, barnklubb och aktivitetsledare som ordnar spökjakter, sandfigurstävlingar och grillaftnar för tonåringar.
Mer info: dragso.se

OrsaCamping

ORSA CAMPING – DALARNA
Orsa Camping erbjuder ledarledda barnaktiviteter så att föräldrar, mor/farföräldrar får lite egentid. Campingen har ett stort poolområde, flera lekplatser, äventyrsgolf, glassbar, bowling och mycket mer. Orsa är också en hundvänlig camping där vovvarna har sin egen badstrand.
Mer info: orsacamping.se

Av Katarina Markiewicz Foto Respektive camping

Fler härliga campingar hittar du här>>

LÄS OCKSÅ


Kommentera


Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…