Annons

Annons

Allt du behöver veta om Lotta på Liseberg 9 juli

Lotta Engberg och Lotta på Liseberg gästas av Mendez, Juliander, Martin Stenmarck, Eva Rydberg och Gladys del Pilar. "Det kommer att bli en superhärlig dag – och kväll", säger Martin Stenmarck.

Lotta Engberg i

Bild: IBL Bildbyrå

Sommar och måndag innebär ännu en allsångskväll.

Denna vecka får allsångsledaren Lotta Engberg sällskap av Mendez, Juliander, Martin Stenmarck, Eva Rydberg och Gladys del Pilar i Lotta på Liseberg som direktsänds från Göteborg.

Läs också: Eva Rydberg om uppväxten: Trodde det var normalt att få stryk

Bland kvällens allsånger finns klassiker som Ted Gärdestads ”Satellit”, Evert Taubes ”Min älskling du är som en ros”, ”Sommar sommar sommar” och Lasse Berghagens ”Ding dong”. Dessutom kommer både Eva Rydberg och Martin Stenmarck spela sina nysläppta singlar. Eva Rydberg sjunger ”Himmelen” och Martin Stenmarck framför den nya låten ”Du och jag”.

Annons

– Jag ser otroligt mycket fram emot att få komma till Liseberg, spendera lite grejer i attraktionerna och såklart sjunga allsång med Lotta. Det kommer att bli en superhärlig dag – och kväll, hälsar Martin Stenmarck i ett videoinlägg på ”Lotta på Lisebergs facebooksida.

Läs också: Martin Stenmarck om sin uppväxt: Jag har varit arg över vissa val mamma gjorde 

Martin Stenmarck i Allsång på Skansen i Stockholm 2016.

Bild: IBL Bildbyrå

Lotta Engberg och Sanna Nielsens vänskap

Under sommaren duggar allsångskvällarna tätt. Varje måndag bjuder Lotta Engberg på allsång från Göteborg. På tisdagarna är det i stället allsångsledaren Sanna Nielsen som tar ton från Sollidens scen på Skansen i Stockholm.

För Hänt har Sanna Nielsen också avslöjat att de två allsångsledarna har mycket kontakt.

– Vi ringer varandra nästan varje vecka och önskar varandra lycka till och har tittat på varandras program. Så vi är goda vänner och vi jämför oss inte med varandra på något sätt, utan vi vill bara att det ska gå väl för den andre varje vecka. Jag tänker bara att det finns plats för flera, säger hon.

Sanna Nielsen i Allsång på Skansen 3 juli 2018.

Sanna Nielsen i ”Allsång på Skansen”. Bild: IB Bildbyrå

Enligt Sanna Nielsen handlar det om att peppa varandra.

– Vi pratar igenom ”Vad händer för dig den här veckan?” och ”Det här händer för mig den här veckan” och skrattar lite. Bara vänskapligt och önskar varandra lycka till. Det är inga speciella råd eller tips vi ger varandra, utan vi vet ju vilka vi är och vi vill bara ge varandra kärlek och pusha varandra.

Läs också: De gästar ”Lotta på Liseberg” 2018

Text: Helena Sjögren

Läs också:

Martin Stenmarck om sin uppväxt: Jag har varit arg över vissa val mamma gjorde

Gladys del Pilar chockad av läkarbeskedet


Kommentera

 

 Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…