Annons

Annons

Anders Bagges bröllopsbesvär: “Vi får gifta oss utomhus”

I augusti gifter sig Anders Bagge och hans kärlek Johanna Lind. Men jakten på lokal till vigseln pågår för fullt eftersom paret har vissa speciella önskemål. "Hundarna ska med", säger Anders Bagge i "Malou efter tio".

Anders Bagge. Bild: IBL Bildbyrå

Idoljurymedlemmen och hundälskaren Anders Bagge har en hektisk tid framför sig.

När han gästade torsdagens ”Malou efter tio” tillsammans med blivande hustrun Johanna Lind stod det klart att schemat är fulltecknat.

Annons

– Jag kan säga att vi är rätt stressade. Det är ”Idol”-turnén, och renovering. I natt höll jag på att bryta ihop. Men jag bryter ihop hela tiden, säger Anders Bagge i programmet som citeras av Expressen.

Anders Bagge bröllop

Men trots att bröllopsklockorna ska klämta i augusti är paret fortfarande på jakt efter en kyrka. Förutom att rymma hundratals gäster vill paret även ha med sina hundar som brudnäbbar.

– Hittar vi inte det får vi väl gifta oss utomhus. Hundarna ska med, säger Anders Bagge.

Anders Bagge och Johanna Lind

Anders Bagge och Johanna Lind. Bild: IBL Bildbyrå

Lagom till bröllopet har Anders Bagge också bestämt sig för att väga 90 kilo. För Malou von Sivers avslöjar han att vågen i nuläget stannar på dryga 100 kilo.

– Jag är med i Viktväktarna och så har jag ett system där jag går in i telefonen och kollar points. Jag mår väldigt bra av det här, säger han i programmet.

Text: Helena Sjögren

Läs också: Anders Bagges viktresa – för kärlekens skull


Kommentera

 

 Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…