Annons

Annons

Annemarie fick en ny stil av Året Runt

Inga mer lager på lager och bylsiga tröjor för vår läsare Annemarie Rotschild. Efter en dag med Året Runts stylist Ia Greiff kommer det att bli nätta kläder, ofta i samma färgton. Hon fick också en helt ny hårfärg och en snygg make up!
Se hennes förvandling:

Annons

EFTER

Annemarie Rotschilds nya snygga stil!

FÖRE

Annemarie får ny frisyr av frisören Anne Högström

 

 

Anne Högström:  För att få mer form och volym klipptes längderna i nacken, sidorna och luggen något. Resten klipptes ur lite så frisyren fick mer lyft och struktur. Det gör också att Annemarie kan forma en lite tuffare frisyr om hon så önskar. Volymen ger en mjukt kvinnlig look. Håret tonades i en mörkblond nyans som ger karaktär åt ansiktet samt ger en fräschör till hudtonen. Till styling användes mousse och spray.

Makeup-artisten Marie Daun ger Annemarie en make:
Jag har valt att blanda varma och kalla toner och börjar med Pure Light Primer för hållbarhet. Sedan Lumi Magique Foundation DW3 och concealer. Som rouge använde jag Sweet strawberry. Ögonbrynen fylldes i med ljusbrun penna och skuggan Quad Pro, Golden plum lades närmast under ögonbrynet. Därefter en mörkare skugga och till sist den mörkaste tonen i yttre ögonvrån, över globlinjen och en tunn linje vid den nedre fransraden.
Eyeliner lades med Precision Tip och fransarna målades med Lash Architect 4D. Läpparna med Color riche. Allt från L’Oréal

Stylisten Ia Greiff
Annemarie har fina proportioner och ville få kvinnlig stil. Hon fick tre konkreta råd av mig:

1. Satsa på kläder i material som faller snyggt. De ger alltid en nättare silhuett. Använd också underkläder som sitter; då får du en jättefin form.

2. Det är snyggare att ha en knäkort kjol än en lång när man inte är så lång själv. Annemarie har dessutom snygga ben, så varför dölja dem.

3. Bryt inte av med stora färgskillnader. Håll gärna samma färg på byxa och sko eller strumpor och kjol, det gör att benet ser längre ut. Kan du hålla hela klädseln i samma ton är det ännu bättre.

 

OCH SÅ HÄR FIN BLEV Annemarie

 

Av Ia Greiff

Foto: Kristian Pohl


Kommentera


Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…