Annons

Annons

Ansjovis- och kaviarcräme

Fira potatisens dag - med bakad potatis såklart! Finns hur många goda röror som helst. Här bjuder vi på ett läckert recept som även är god på knäckebröd

Bakad potatis

4 personer

4 bakpotatisar

Röra:
1/2 burk ansjovisfiléer
1/2 tsk ansjovisspad
1 dl kesella lätt
ca 1 dl lätt crème fraiche
röd stenbitsrom
1/2 pressad citron
salt, peppar
2 msk hackad dill

Sätt ugnen på 225 grader
Pricka skalet och baka potatisarna ca 1 timme.

Annons

Hacka ansjovisen och rör ihop med resten av ingredienserna. Servera potatisarna med röran och citron att pressa över.

Av: Malin Landqvist Foto: Ulf Svensson

LÄS OCKSÅ


Kommentera

Här finns ALLT du behöver till din matlagning!


Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…