Annons

Annons

Äntligen dags för TV-höstens antikprogram!

Gillar du också antika ting? Se vad vackra, gamla saker är värda? Kanske fundera på vad dit eget arvegods kan vara värt? Här är TV-höstens antikvitetsprogram!

ANTIKDUELLEN – säsongsstart måndag 7 september, 19.30, SVT2

SVT-ANTIKDUELLEN

Två erfarna antikhandlare får en summa pengar i handen och några timmar på sig att handla. Vem gör de bästa fynden?

Inköpen pågår under tre dagar och den fjärde dagen är det upp till bevis, när allt de har köpt säljs på auktion. Veckans duellanter Katinka Larsen och James Bauerle ger sig ut på första dagens inköpsrunda i trakterna kring Odense. Programledare är Mette Bluhme Rieck.

Annons
Gilla Året Runt på Facebook

Del 1 av 12.

BYTT ÄR BYTT – säsongsstart torsdag 24 september, 20.00, TV4

Bytt är bytt. Renée Nyberg och Karin Laserow.
”Bytt är bytt” är tillbaka i en andra säsong med programledaren Renée Nyberg samt den kunniga antikexperten Karin Laserow som berättar allt som de tävlande och tittarna behöver veta om föremålen, utom värdet.

I programmet ska de tävlande nämligen lista ut värdet på spektakulära antikviteter och de måste under programmets gång fatta stora beslut. Tar de rätt beslut kan de gå hem en halv miljon rikare, väljer de fel kan vinsten bli bara femhundra kronor. Bara en sak är säker, bytt är bytt och kommer aldrig mer igen.

Sänds även i TV4 Play.

FANTASTISKA FYND – premiär onsdag 9 september, kl 20.00 i Sjuan

Fantastiska Fynd

En bortglömd vas, en ärvd tavla eller en dammig ljuskrona. I Sjuans nya realityserie ”Fantastiska fynd” får tittarna chansen att följa allt från antikviteter, konstföremål och moderna designklasser hela vägen, från värdering till ägarbyte. Ibland blir det en god affär för säljaren och andra gånger ett riktigt kap för köparen.

Programmen avslutas med försäljning på ett auktionshus där det återstår att se om deras förväntningar kommer att infrias. Det blir även besök på loppisar och inslag om historiska platser och kända designers.

Experter: Andreas Zätterqvist, Staffan Milsten, Ashlee Grissom, Ulrika Di Martini.

Handlare: Hans Malmborg, Maria Jernqvist, Karin Benjaminsson.

Sänds i 8 delar, sänds även i TV4 Play.

CHRISTIAN TÖRNROS_
Läs mer om antika fynd här i Året Runt – vår antikexpert Christian Törnros svarar även på läsarnas frågor. Frågorna hittar du om du söker på Antikexperten.

Sammanställt av Erika Svernström Foto: SVT, Tv4, Sjuan, Ester Sorri

LÄS OCKSÅ


Kommentera


Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…