Annons
Annons

Året Runts bloggar

Här är vi som bloggar på aretrunt.se

 

Glutenfria godasker

Anneli Andersson

Jag heter Anneli Andersson och jobbar som apotekare och hälsocoach med stor passion för matlagning och framför allt bakning. Jag älskar att baka allt från härliga matbröd till söta småkakor och desserter. I februari 2014 fick jag diagnosen glutenintolerans, vilket innebar att jag inte längre kunde använda vete, råg och korn i min bakning. Jag startade då bloggen glutenfriagodsaker. Med min blogg hoppas jag kunna ge bakglädje och inspiration för de som vill eller måste utesluta gluten i sin kost.

Ta mig till Annelis glutenfria bakblogg>>

 

Monica Hortell

När jag en gång skulle beskriva mig själv med tre ord valde jag tänkande, finurlig och snäll. Dessutom är jag rätt skeptisk, paradoxalt nog, trots att jag tror på mycket som anses flummigt. Astrologi har jag varit intresserad av så länge jag kan minnas. Det som har fascinerat mig från allra första början är vad astrologin och horoskopet säger om oss som människor, vilka vi är, vad vi har för egenskaper, talanger och problemområden, och hur vi kan utvecklas.

Ta mig till Monicas astroblogg >>

Vid förfrågningar om samarbete med någon av våra bloggare – kontakta alltid Ida Antebro från Aller medias influencerteam.

 

Annons

SENASTE FRÅN ÅRET RUNT

Laddar