Annons
Annons

Året Runts bloggar

Här är vi som bloggar på aretrunt.se

 

Glutenfria godasker

Anneli Andersson

Jag heter Anneli Andersson och jobbar som apotekare och hälsocoach med stor passion för matlagning och framför allt bakning. Jag älskar att baka allt från härliga matbröd till söta småkakor och desserter. I februari 2014 fick jag diagnosen glutenintolerans, vilket innebar att jag inte längre kunde använda vete, råg och korn i min bakning. Jag startade då bloggen glutenfriagodsaker. Med min blogg hoppas jag kunna ge bakglädje och inspiration för de som vill eller måste utesluta gluten i sin kost.

Ta mig till Annelis glutenfria bakblogg>>

 

Jennie Everman

Jag heter Jennie och jag älskar att fika och baka! Jag är en kreativ och passionerad hemmabagare och jag var en av deltagarna i Hela Sverige Bakar 2017. Sedan dess har jag bakat mer än någonsin, och jag älskar det! Jag arbetar med hälsa och hållbar livsstil så på min blogg kommer du hitta ett och annat tips om det. Jag älskar gamla saker, loppis och återbruk och bor i en lägenhet från 1920-talet på i Stockholm tillsammans med min man och våra tre pojkar.

På bloggen delar jag med mig av det som inspirerar mig i min vardag, min kärlek till bakning, mina bästa recept, skapande, det goda och vackra i livet.  Varmt välkommen till min blogg Hylla vardagen!

Ta mig till Jennies blogg >>

 

Vid förfrågningar om samarbete med någon av våra bloggare – kontakta alltid Ida Antebro från Aller medias influencerteam.

 

Annons

SENASTE FRÅN ÅRET RUNT

Laddar