Annons

Annons

Arvinge okänd får en ny säsong

Kattis Ahlström och Niklas Källner letar upp personer som inte vet att de har ett arv att hämta ut i SVT-programmet "Arvinge okänd". Nu får programmet en ny säsong. "Otroligt roligt", säger Niklas Källner.

Bild: SVT

Hösten 2017 sändes den första säsongen av ”Arvinge okänd” i SVT. I programmet försöker programledarna Kattis Ahlström och Niklas Källner leta reda på människor som har ett arv de inte känner till.

Efter programmet har reaktionerna varit många.

Annons

– Jag har aldrig fått så många engagerande reaktioner på ett program som efter ”Arvinge okänd”. Det verkar som att de här livsberättelserna har fäst sig hos folk, säger Niklas Källner i ett pressmeddelande.

Tagit upp kontakten

Många av tittarna har också kommit med önskemål.

– Många har kommit fram och många har skrivit och berättat att serien betytt mycket för dem. De har uppskattat blandningen av historia och berättelser om mänskliga öden. Det är också flera tittare som berättat att de sökt upp släktingar de tappat kontakten med, då de insett att livet är kort och att nära relationer trots allt oftast är det viktigaste vi har, säger Kattis Ahlström.

Kattis Ahlström och Niklas Källner. Bild: Sanna Sjöswärd /SVT

Under våren kommer sex nya avsnitt av ”Arvinge okänd” att spelas in. Programmen kommer sedan att sändas i SVT under hösten 2018.

– Vi har hittat flera spännande fall med rötter i olika delar av världen som jag nu ser mycket fram emot att ta mig an tillsammans med min favoritparhäst Niklas, säger Kattis Ahlström.

Första säsongen av ”Arvinge okänd” har även sänts i norska NRK och danska DR. Båda länderna har också gjort egna versioner på det svenska formatet.

Text: Helena Sjögren

Läs också:

Här är nya juryn i Talang 2018

Mandelmanns om en fortsättning: ”Måste kännas hundra procent”

 Lars Lerins babylycka i Skavlan: Rafael får ett syskon


Kommentera

 

 Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…