Annons

Annons

Babylycka: Jessica Almenäs har blivit mamma för tredje gången

Jessica Almenäs och pojkvännen Patrik Fahlgren har blivit föräldrar. I måndags födde tv-profilen sin tredje son. "Personalen på SÖS var fantastiska och om de var stressade så var det inget jag märkte av i alla fall", säger hon till Aftonbladet.

Programledaren Jessica Almenäs, 41, och handbollsproffset Patrik Fahlgren, 32, har fått barn. Under måndagskvällen la Jessica Almenäs upp den första bilden på sonen iklädd en ljusblå filt och med texten: ”En ny liten världsmedborgare säger hej”.

Annons

https://www.instagram.com/p/BW73NyigRXj/

Barnet är parets första gemensamma och Jessica Almenäs tredje son. Hon har sedan tidigare sonen Dylan, 8, tillsammans med norske ryttaren Tony André Hansen, 38 samt sonen Jack, 10, tillsammans med sportjournalisten Johan Edlund, 44.

Bara dagar inför förlossningen skrev Jessica Almenäs ett inlägg angående den pågående förlossningskrisen i Stockholm. Hon la då upp en bild som visade hur alla förlossningsavdelningar i Stockholm var fulla och skrev:

”Det här, det här är fan i mig skandal. Så här såg det alltså ut på förlossningsklinikerna i Stockholm natten till idag. Jag har ångrat mig, jag vill inte föda barn längre..”

https://www.instagram.com/p/BWiNLtQAlM1/?taken-by=jessicaalmenas

Personalen var fantastisk

I ett annat inlägg beskrev hon också sin egen oro inför den kommande förlossningen.

”Det borde vara en av de största dagarna i mitt liv. En dag att se fram emot. Men istället är jag orolig och och rädd för att att inte få plats på något BB i närheten. Att skickas någon annanstans, till Västerås eller Eskilstuna kanske. Finland i värsta fall. Kanske bli tvungen att föda i bilen eller hemma. Tänk om något händer med mitt barn?”

Och på måndagskvällen var det till sist dags – fyra dagar över tiden.

I ett sms till Aftonbladet berättar Jessica Almenäs att förlossningen på Södersjukhuset i Stockholm gått bra. Hon skriver också att det är en otålig väntan som till sist är över.

”Förlossningen gick både snabbt och bra. Personalen på SÖS var fantastiska och om de var stressade så var det inget jag märkte av i alla fall. Skönt att det är över!”, skriver hon till Aftonbladet.

Text: Nanna von Knorring

Fynda vrålsnygga krukor – direkt från oss!

”Äntligen hemma”-profilen Hanna Wessman har designat en serie superfina krukor i keramik. Nu kan de bli dina till ett riktigt bra pris!

Läs mer och beställ i vår shop!

LÄS OCKSÅ


Kommentera


Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…