Annons

Bananpannkakor – helt glutenfria

Tillräckligt nyttiga för att funka till frukost men så goda att de passar lika bra som dessert. Testa de smarriga bananpannkakorna!

Bananpannkakor

4 personer

4 bananer, välmogna
8 ägg
2 tsk vaniljsocker
1 tsk salt
2 msk smör till stekning
Servering:
bär
keso eller kesella

Annons

1. Skala och mosa eller mixa bananerna. Blanda ner ägg, vaniljsocker och salt och vispa ihop till en smet. Du kan också mixa smeten med stavmixer för fluffiga, fina plättar.
2. Stek plättarna i smör i plättlagg eller stekpanna. Servera med bär, keso eller kesella.

Gilla Året Runt på Facebook

Recept: Kerstin Svensson.

Foto: Olof Abrahamsson.

Prova också:

Pannkakor med ricotta

Pannkakor American style


Kommentera

Här finns ALLT du behöver till din matlagning!


Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…