Annons

Annons

Barbro ”Lill-Babs” Svensson begravs i Järvsö kyrka

Barbro "Lill-Babs" Svensson gick bort den 3 april 2018. Den 28 maj begravs hon i Järvsö kyrka. Dagen före, den 27 maj, hålls en minnesgudstjänst för allmänheten i Storkyrkan i Stockholm.

Barbro lill-babs svensson

Barbro ”Lill-Babs” Svensson. Bild: IBL Bildbyrå

Artisten Barbro ”Lill-Babs” Svensson startade sin karriär redan i början av 1950-talet och 1959 kom hennes stora publika genombrott med ”Är du kär i mej 
ännu Klas-Göran?”.

Men i samband med sin 80-årsdag blev artisten inlagd på sjukhus. Där visade det sig att ”Lill-Babs” drabbats av cancer.

Annons

Nu är det klart när och var den folkkära artisten kommer att begravas. I den dödsannons som publicerades under lördagen framgår det att begravningen kommer att ske måndagen den 28 maj i Järvsö kyrka.

Gilla Året Runt på Facebook

Dödsannonsen är undertecknad av ”Lill-Babs” döttrar Malin Berghagen, Kristin Kaspersen och Monica Svensson. Bild: IBL Bildbyrå

Michael Skoglund, vid Michael Skoglund begravningsbyrå, säger till Aftonbladet att runt 500 personer är inbjudna till begravningsgudstjänsten.

– Vi tror att det kommer bli mycket folk i Järvsö, det ser så ut, säger Michael Skoglund till Aftonbladet.

Minnesgudstjänst i Storkyrkan

I dödsannonsen uppmanar familjen alla att respekterar reserverade platser i samband med begravningen och ”visa hänsyn i Barbros anda”.

Dagen innan begravningen, den 27 maj, kommer det ske en minnesgudstjänst i Storkyrkan i Stockholm klockan 14.30 dit allmänheten är inbjuden.

Läs också:


Kommentera

 

 Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…