Annons

Annons

Boktips till mors dag!

Överraska din mamma på mors dag med en riktigt bra bok om relationen mellan mor och dotter!

Boktips mors dag

Ge din mamma en bok på mors dag!

Mellan himmel 
och hav

Anna Fredriksson 
(Forum)
Ett modernt relationsdrama om den komplexa relationen mellan mor och dotter, gestaltad i tre generationer. Starka, självständiga kvinnor söker vägar för att hitta tillbaka till varandra och till den förlorade kärleken. Detta är första delen i en kommande trilogi.

Annons

Mor gifter sig

Moa Martinson 
(Natur & Kultur)
Den 7-åriga proletärflickan Mia kan inte förstå varför mor ska gifta sig med Albert. De vuxnas konflikter innebär smärtsamma uppbrott för Mia. Författarens självbiografi speglar samhället under 1930-talet och har blivit en klassiker i svensk litteratur för den dynamiska mor- och dotterskildringen.

Brev till min dotter

Elcim Yilmaz, redaktör 
(Forum)
Hur delar vi med oss av vår livserfarenhet till våra barn? Hur berättar vi om de misstag vi gjort? Några av Sveriges främsta skribenter har tillsammans skapat en antologi med inspirerande och lärorika texter till sina döttrar. Läs bland annat om Mia Skäringers och Katarina Mazettis kloka råd, triumfer och nederlag.

Till mamma 
på mors dag

Doris Dahlin 
(Ordfront)
Gripande relationsroman om den mamma som svek och som inte orkade, men också om den mamma vi kan välja att vara – eller aldrig skulle vilja bli. Samtidigt är budskapet upplyftande: Det går att börja om. Det går att själv bestämma vem vi vill vara.

Läs också: Boktips om vänskap!

Av Margaretha Malmgren
Foto: IBL/Shutterstock samt respektive bokförlag


Kommentera

 

 Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…