Annons

Annons

Bråket i Farmen-premiären: ”Han är en vidrig människa”

TV4-serien "Farmen" är känd för sina intriger och årets säsong är inget undantag. Redan i premiäravsnittet ryker deltagarna Ann Gyllenhammar, 55, och Jean-Pierre Marques, 31, ihop rejält. "Han är en vidrig människa", säger Ann Gyllenhammar i programmet.

Årets säsong av ”Farmen” är i gång. I premiäravsnittet ställs tre av deltagarna inför en stor utmaning redan innan de kommit fram till gården. Dee Omar, 28, Robert ”Mulle” Dahlgren, 51, och Robin Johansen, 30, tvingas tillbringa den första natten i ett skjul i skogen.

Annons

Dee Omar, Robert ”Mulle” Dahlgren och Robin Johansen i ”Farmen”. Bild: TV4

Dagen efter är det dags för deras första tävling, där det gäller att såga till stockar i rätt längd och rätt vikt. Och för Robin Johansen slutar det illa – norrmannen tvingas som den första deltagaren att lämna tävlingen.

För de övriga deltagarna, de som får åka direkt till farmen, väntar hårt arbete. De ska städa huset, tillaga de två döda kaninerna som väntar på matbordet och dessutom bygga 50 meter staket. Och det går inte helt friktionsfritt – redan första dagen börjar det gnissla i relationerna.

Jean-Pierre Marques: ”Tycker synd om dig”

Två av de som direkt blir osams är Ann Gyllenhammar och Jean-Pierre Marques. Att Ann inte verkar intresserad av att delta i arbetet, retar upp Jean-Pierre.

– Det är sjukt. Hon är riktigt trött alltså, en riktigt trött människa. Jag har alltid stor respekt för äldre människor, men hon kommer hit och är kaxig. Det är inte så jävla smart, säger han i programmet.

Ann Gyllenhammar, till vänster, och Jean-Pierre Marques hamnar i bråk nästan genast. Bild: TV4

Han säger att Ann mest pratar skit bakom ryggen och när han står ute och spikar på staketet, får han nog och går till verbal attack.

– Det är väl det enda du kan, snacka skit om folk? Du snackar skit om människor du inte ens känner, jag tycker synd om dig. Du kan inte må bra i livet, säger han och fortsätter:

– Du bara klagar. Du klagar på att maten inte är god, du klagar på allt här. Att ingenting fungerar, att folk bara leker.

Jean-Pierre Marques i ”Farmen”. Bild: TV4

Ann Gyllehammar: ”Har svårt för andra”

Och känslorna är ömsesidiga. Ann gör klart att hon inte har mycket till övers för Jean-Pierre.

– Jag tror att Jean-Pierre har något fel i huvudet. Seriöst alltså. Honom är det riktigt seriöst fel i huvudet på. Någon sjukdom. Han är en vidrig människa.

Ann Gyllenhammar i ”Farmen”. Bild: TV4

Å andra sidan berättar Ann att hon har svårt för andra människor överlag. Att nu tvingas bo ihop med 13 andra helt okända personer blir jobbigt, berättar hon i programmet.

– Att bo med en massa människor man inte känner är fruktansvärt. Att sätta ihop så många människor där alla är knäppa i huvudet, det är oundvikligt att det kommer bli konflikter. Jag har svårt för andra människor, för jag tycker att de flesta är dumma i huvudet, säger hon.

En annan som också får smaka på Anns avsky mot andra människor, är deltagaren Kirsi Pärssinen, 50.

– Kirsi, heter hon så? Jag tycker hon verkar helt bäng. Hon blänger och försöker psyka ut en. Vi kom lite på tvären på en gång, säger Ann i säsongspremiären av ”Farmen”.

”Farmen” har säsongspremiär söndagen den 7 januari klockan 20.00 i TV4 och TV4 Play. Därefter sänds programmet måndag till torsdag, med veckofinal på söndagar.

Text: Minna Wallén-Widung

Läs också:


Kommentera

 

 Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…