Annons

Annons

Jag rasade i vikt med ny detox

Carinas väninna skulle gå på ett event och prova en så kallad body wrap för att gå ner i vikt. Carina var mer än skeptisk, men hon gick med. - Jag tappade flera centimeter runt magen, säger Carina.

Carina prövade bodywrap

Wrapen ser ut som en fiberduk och den är indränkt i örter och oljor som driver ut slaggprodukter ur kroppen. Det fungerar som en detox och när man har på sig wrapen så ska man dricka mycket vatten för att driva ut skräpet.

Annons

– Jag är stylist och brukar säga till mina kunder att det ska fokusera på det som de är nöjda med på sin kropp, inte det som de inte är nöjda med och därför hade jag inte riktigt fattat att min mage var så stor, säger Carina Näsman .
Första gången ska wrapen på i 45 minuter för att se att man inte reagerar felaktigt på den. Det är helt naturliga produkter i den, men man kan var allergisk ändå. När man vet att det är okej kan man ha den upp till åtta timmar på kroppen.
– Och du kan sätta den var som helst på kroppen. Under hakan, gäddhänget, över bysten, höfterna och magen. Det blir kallt och varmt och man riktigt känner hur det verkar. Det är jätteskönt, man får en riktig detox och det gör också att jag funderar mer på vad jag stoppar i mig och rör på mig mer, säger Carina.

Och så var det det där med smaljeansen som Carina köpte på semestern i Turkiet. Hon vet ju att man inte ska göra så, man ska inte tänka att de kommer jag i sedan för det där sedan kommer sällan.
– Men jag gjorde det ändå. Och när jag kört wrapen i fyra veckor, en gång i veckan då fick jag på dem! Det var fantastiskt, säger hon.
Body wrapen har gett Carina en kick att komma igång och röra på sig och hon känner sig fräsch och fin.
– Örterna och oljorna gör också att huden blir slät och fin eftersom slaggprodukterna åker ut. Man måste dricka mycket vatten och man springer mycket på toa, men det är det värt, säger hon och ler.
Att dessutom ha minskat midjemåttet med flera centimeter är inte bara snyggt utan också bra för hälsan.
– Det handlar om att komma in i goda vanor och det här är helt ofarligt och väldigt skönt. Det finns ju inga genvägar till bättre hälsa, men man kan få hjälp på vägen, säger Carina och ler.

Body wrap

En fiberduk indränkt i naturliga oljor och örter som drar ut slaggprodukter ur kroppen. Kan användas på vilka problemområden som helst på kroppen.

Så gör du:
Sätt fiberduken där du tycker att du vill gå ner i vikt eller strama upp huden. Använd plastfilm för att hålla den på plats. Användes 45 minuter första gången, sedan upp till åtta timmar åt gången. Inte mer än en gång i veckan eftersom det startar en detox i kroppen som pågår i upp till tre dagar efter att wrapen är borttagen. En paket med fyra dukar kostar cirka 650 kronor och används i fyra veckor.

Fördelar: Du kan ha på den på natten, under kläder eller när du vill.

Nackdelar: Du måste dricka mycket vatten så att slaggprodukterna får en chans att sköljas bort.

Du hittar wrapen på bodywrap.se

Av Jessika Devert Foto Bo Håkansson, Bilduppdraget

Läs mer:
Gör en nystart med detox

Så maxar du viktraset

Gå ner vikt med promenader


Kommentera

 

 Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…