Annons

Annons

Då har andra säsongen av ”Bonusfamiljen” premiär i SVT

Andra säsongen av "Bonusfaniljen" är redan inspelad. Men premiären dröjer något. Nu avslöjar SVT att serien är tillbaka i rutan den 29 januari 2018.

I veckan sändes det sista avsnittet av ”Bonusfamiljens” första säsong. Säsong två är redan inspelad – och nu har SVT även meddelat exakt vilket datum serien återvänder.

För Expressenreportern Mattias Bergqvists blogg ”Spoiler alert” avslöjar SVT att premiären dröjer till den 29 januari 2018.

Annons

Bild: SVT

Enligt Expressen är det bara klippningsarbete som återstår innan den andra säsongen är helt klar. För trovärdighetens skull fick produktionen ”ett litet special-ja” från SVT att påbörja inspelningen redan innan den första säsongen ens hade börjat visas.

Gilla Året Runt på Facebook

Förutom Vera Vitali, Frank Dorsin, Erik Johansson, Fredrik Hallgren och Petra Mede kommer även Regina Lund och Dragmor Mrsic spela viktiga roller i ”Bonusfamiljens” andra säsong.

Även ”Bron” tillbaka 2018

Felix Herngren, en av skaparna bakom serien, har tidigare sagt att han gärna skulle göra ännu fler säsonger av succéserien.

– Jag tror att alla vi som har skrivit manus, skådespelarna och regissörerna är jättesugna på att göra mer och det finns många historier kvar att berätta, har han tidigare sagt till Expressen.

Förutom ”Bonusfamiljen” återvänder även publikfavoriten ”Bron” i rutan 2018.

SVT har tidigare bekräftat att det första avsnittet av ”Brons” fjärde och avslutande säsong börjar sändas på nyårsdagen, den 1 januari, 2018.

Text: Helena Sjögren

Läs också:

Klart: Andra säsongen av Bonusfamiljen redan inspelad

LÄS OCKSÅ


Kommentera


Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…