Annons

Annons

Dagens sommarpratare – artisten Alexander Bard

Samlar på konst, föder upp travhästar och var den drivande kraften bakom grupperna Army of Lovers, Vacuum, BWO och Gravitonas. Alexander Bard är inte bara artist och författare utan även föreläsare och rådgivare, både i Sverige och utomlands.

Alexander Bard

ARTIST, FÖRFATTARE, FILOSOF

Sänds 8 augusti kl 13.00

– Efter två högst kontroversiella tidigare Sommarprat har jag låtit mig övertalas till ett tredje försök. Mitt fokus denna gång är verkligen inte på kontroversiellt material utan snarare på att förmedla kunskap. Det brukar, som alla trogna Sommarlyssnare vet, bli mycket intressantare än en ändlös serie livshistorier.

Annons

Om Alexander Bard

Föreläsare och rådgivare, både i Sverige och utomlands, för nystartade så kallade startup-bolag och vid digitalisering av etablerade företag, myndigheter och organisationer. Har tillsammans med Jan Söderqvist skrivit flera böcker om internet och digitalisering, den senaste heter Synteism: att skapa Gud i internetåldern.
Drivande kraft bakom grupperna Army of Lovers, Vacuum, BWO och Gravitonas. Enbart Army of Lovers har sålt mer än sju miljoner skivor. Har suttit i juryn för tv-programmet Idol.
Samlar på konst och föder upp travhästar.
Alexander Bard har varit Sommarvärd 1990 och 2002.

Sammanställt av Erika Svernström

LÄS OCKSÅ


Kommentera


Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…