Annons

Annons

Dagens sommarpratare – komikerna Victor Beer, Emil Beer, Joel Adolphson

Komikertrion IJustWantToBeCool med bröderna Beer och deras kusin Joel Adolphson slog igenom 2012. Sedan dess har de 500 000 följare och deras videoklipp har visats uppåt 100 miljoner gånger.

IJustWantToBeCool (Victor Beer, Emil Beer, Joel Adolphson)

KOMIKER

Sänds 2 augusti kl 13.00

– I vårt Sommarprat kommer vi prata om vår gemensamma humor, våra extremt olika personligheter och hur det är att försörja sig på vad många anser vara trams (vad säger man till mormor?). Ni kommer få höra om hur det är att uppträda på Allsång på Skansen när man lider av världens största scenskräck, hur man går från att plugga matte på KTH till att hångla med en navel på SVT och ett ifrågasättande av om vi ens förtjänar ett Sommarprat.

Om IJustWantToBeCool

Komikertrion IJustWantToBeCool bestående av bröderna Beer och deras kusin Joel Adolphson slog igenom 2012 med sketcher på Youtube. Har 500 000 följare och deras videoklipp har visats uppåt 100 miljoner gånger.
Gjort två serier på SVT Play; Semi och Konsten att få sin mamma att gråta. Uppträtt i Allsång på Skansen och galan Världens barn. Fick pris för Årets webbhumor på Barncancergalan 2015.
Har även gjort musikvideos till egna låtar som släppts på Spotify och Itunes.

Annons

Sammanställt av Erika Svernström Foto: Mattias Ahlm/Sveriges Radio

LÄS OCKSÅ


Kommentera


Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…