Annons

Annons

Dagens sommarpratare – skidåkaren Johan Olsson

Skidåkaren Johan Olsson berättar om sin karriärs största misslyckande, och hur ett av hans största felbeslut är en del i det bästa som hänt honom - i dagens sommarprat.

Johan Olsson

Sänds 27 juni kl 13.00

– Mitt Sommar kommer såklart att handla en hel del om skidåkning, och hur jag började vinna när jag slutade tänka på resultaten. Om min karriärs största misslyckande, och hur ett av mina största felbeslut är en del i det bästa som hänt mig.

Om Johan Olsson
Vann VM-guld på 15 kilometer längdskidåkning i Falun förra året. Utsågs till Årets manliga idrottare 2015.
Tog VM-guld 2013 på 50 kilometer klassisk stil efter en enastående solokörning under mer än halva loppet. Har vunnit två individuella VM-guld och två OS-guld i stafett och har sammanlagt 13 OS- och VM-medaljer.
Lägger stor vikt vid mental träning och är medförfattare till två böcker i ämnet.
Sommartränar på rullskidor 8–10 mil om dagen.

Annons
Gilla Året Runt på Facebook
Sammanställt av Erika Svernström Foto: Mattias Ahlm/Sveriges Radio

Kommentera

 

 Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…