Annons

Annons

Dagny, snart 104, bloggar varje dag: Man måste hänga med!

Att blogga är ett kul sätt att inspirera andra, skriva av sig och få nya kontakter. Fråga Dagny Carlsson, som började blogga när hon fyllt 100.

 

Dagny sveriges äldsta bloggare

Dagny ”Bojan” Carlsson, snart 104, är Sveriges äldsta bloggare. 
– Jag är en helt vanlig tant som nått en rätt så respektabel ålder. Jag kan exempelvis berätta ett och annat om hur det var förr.
Hur kom det sig att du började blogga?
– Jag läste om bloggar och folk som skrev. Och eftersom jag alltid har velat skriva, i alla tider, så tänkte jag att jag kunde försöka. Det var för snart fyra å sedan, jag hade precis fyllt 100 år då.
På vilket sätt har bloggandet förändrat din vardag?
– Nu sätter jag mig vid datorn varje kväll, för att hitta på något att skriva. Ibland är det blankt, men sedan ramlar det alltid ned nånting. Jag skriver lite om min vardag och mycket om hur det var förr i tiden.
Vad får du för respons?
– Oh, det är så roligt! Jag har ju massor av läsare och får så många kommentarer. Många skriver att jag är deras idol, att jag har peppat dem att själva skriva, ”kan du, så kan ju jag med”. Till och med folk i Finland och Holland skriver.
Läser du andra bloggar?
– Nej, jag har tillräckligt med min egen.
Ditt bästa tips till andra som vill börja blogga?
– Hitta något du vill berätta om – det gör inte alla och det märks direkt i text.

Annons

Av Erika Svernström Foto: privat

LÄS ÅRET RUNTS BLOGGAR:
Matglada Erika

Johannes garnkalas

Glutenfria godsaker


Kommentera

 

 Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…