Annons

Annons

Därför älskar så många Mandelmanns

Söta lamm, Österlen när det är som vackrast, en kärlek till det som lever och gror. Paret Mandelmanns bjuder oss på allt detta.

Gustav Mandelmann och hans fru Marie ledsnade på storstadslivet och vågade följa drömmen om ett grönare och skönare liv. Tillsammans med fyra barn lämnade de stadslivet för att göra verklighet av drömmen som jordbrukare. Flyttlasset gick för snart 20 år sedan och resten är historia. En lycklig historia – som svenska tittare uppenbarligen älskar att ta del av!

Annons

På kort tid har Mandelmans gård gjort enorm succé. Nästan en miljon tittare har följt den svenska dokumentärserien, som handlar om familjens idylliska liv på den kravmärkta gården Djupadal på Österlen.

Parets vardag är kantad av busiga kor, böljande sädesfält och omsorgsfullt odlade grödor – alltid med en smittande kärlek till varandra och gården. De starka känslorna går rakt genom rutan och får fansen att krokna, ”Tack för att ni finns, ni sprider glädje i vår hårda värld” skriver en tittare på parets Facebook-sida. ”Jag älskar er och ert program. Adoptera mig”! lyder en annan hyllning.

Mandelmanns själva är överväldigade av all uppmärksamhet och nätkärlek. I klippet nedan tackar de för just detta:

Se mer av paret Mandelmann och livet som ekobönder, torsdagar 21:00 på tv4.

 

Text: Jennie Sandberg/Må Bra

Foto: Cecilia Möller/TV4


Kommentera


Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…