Annons

Annons

Björnbärsmums

Läckert dessert med björnbär och turkisk yoghurt – fint serverat i portionsglas!

Dessert med björnbär i glas recept

Dessert med björnbär i glas – recept

4–8 personer
Blötlägg 3 gelatinblad i kallt vatten. Mixa ½ liter björnbär. Spara några björnbär till garnering. Koka upp 1 dl kondenserad mjölk. Ta kastrullen från plattan. Krama ur gelatinbladen och rör ner i lite av den varma mjölken. Rör tills de lösts upp. Vänd ner i björnbären och tillsätt resten av den kondenserade mjölken. Vänd ner 4 dl turkisk yoghurt och fördela i glas. Låt stå kallt i minst 4 timmar. Garnera med björnbär och mynta.

Annons
Gilla Året Runt på Facebook

Recept: Janet Gustavsson
Foto: Erik Karlsson

Prova också:

Limefromage med björnbär

Chokladparfait med björnbär

Chokladkaka med björnbär


Kommentera

Här finns ALLT du behöver till din matlagning!

 

 



Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…