Annons

Annons

Det här är årets bästa hårprodukter

I förra veckan presenterade vi årets bästa skönhetsprodukter som korats i tävlingen Swedish Beauty & Cosmetics Awards. Denna vecka är det dags för årets bästa hårprodukter samt juryns motivering.

shutterstock_273393317

ORIGINAL_MINERAL_3st

Årets Stylingserie – Frisör

Original Mineral – Frizzy logic, Rootalicious, Atonic

Motivering:
De effektiva produkterna imponerar genom att ge ett stadigt lyft, släta ut eller biffa upp varje strå till maxvolym. Det är extra imponerande att den här stylingtrion låter naturens egna krafter göra jobbet.

Annons

 

GHD_AURA

Årets Stylingverktyg

ghd – aura ™ professional hairdryer

Motivering:
Ohotad på toppen ger den frisyren ett lyft på rekordfart. Med en jetmotor under huven och ergonomisk finess tar den hårstylingen till himmelska höjder.

 

PLUMPING_RINSE

Årets Schampo & Balsam Frisör

Kevin Murphy – Plumping Line Wash & Rinse

Motivering:
Här är trösten för tunt, håglöst hår som alltid faller platt. Produkterna aktiverar hårbotten, stimulerar rötterna och pumpar upp en maffig volym som varar. En duo med många facetter, minst sagt!

 

39L_LV_ColourTreat_Group_MLP11-e1428493728506

Årets Schampo & Balsam Konsument

John Frieda – Luxurious Volume Touchably Full for colour-treated hair

Motivering:
Produkt som överraskar och levererar likt en proffsprodukt. Lämnar en frisörkänsla i håret, följsamhet och ett silkeslent hår. Detta till ett pris som alla har råd med.

BALMAIN-e1429019737834

Årets Hårvårdsprodukt Frisör:

Balmain Paris – Silk Perfume

Motivering:
Stylish, förförisk och med en gudomlig doft ger den vibbar av haute couture på badrumshyllan. Modern, stilren och med en lyxig fräschör som fungerar.

 

SACHAJUAN-e1429019752882

Årets Hårvårdsprodukt Konsument

Sachajuan – Protective Hair Perfume

Motivering:
Så härligt att kunna pigga upp trötta testar med välgörande vård och nytvättad fräschör. Den här multifunktionella juvelen ger dessutom ”dagen efter”-hår en diskret doft från de fina salongerna …

Original-Mineral-Style-Guru-e1429019645137

Årets Stylingprodukt Frisör:

Original Mineral – Style Guru

Motivering
Ger stadga och form på ett sätt som känns naturligt och modernt. Gör sitt jobb tack vare innovativa ingredienser och en sammanhållen filosofi om vad håret behöver.

 

bax-creative-styling-cream-super-strong-holdliten1-e1428493859226

Årets Stylingprodukt Konsument:

Björn Axén – Creative Styling Cream

Motivering:
En snyggt designad unisex-produkt vars innehåll gör badrummet till en hårsalong. Det blir helt enkelt buslätt för vanliga konsumenter att styla håret som proffs. Här kan vi tala om kreativitet!

LP_PHD

Årets Innovation Hår

Living Proof – PhD Perfect hair Day

Motivering:
Sammanhållen serie som förstärker varandras egenskaper. Kreativ molekylär teknologi som ligger helt rätt i tiden och med en ambassadör som har ett hår to die for.

(I hårjuryn för Swedish Beauty & Cosmetics Awards ingår Madeleine Nordstrand, Projektansvarig Beauty Awards, Catherine Dichy, hårstylist och skönhetskonsult, Christer Hertzberg Haddad, Staffan Westman, utbildningschef på Frisörföretagarna, Jenny Guerrero, hårstylist och makeupartist, Sanna Lindgren, rektor på svenska Frisörskolan , Linnea Öst, skönhetsredaktör på Tara, Agneta Elmegård skönhetsredaktör Aftonbladet och grundare av skönhetsredaktörerna.se).

LÄS OCKSÅ


Kommentera


Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…