Annons

Annons

Dina Stjärnor-Horoskop 11-17/9

horoskop

värdur Väduren 21/3 – 19/4
Du försöker göra många saker samtidigt. Det går till en viss gräns, men sedan blir det bara en enda röra! Som tur är kan du skratta åt alltihop, och reparerar snabbt dina misstag med hjälp av närstående.
oxen Oxen 20/4 – 20/5
Du är envis och slutför allt du börjar med. När vissa försöker smita ifrån sina plikter blir du irriterad och säger ifrån på skarpen.

Annons

Du framstår som en kompetent men krävande ledare – en roll du trivs bra med.

Tvillingarna Tvillingarna 21/5 – 21/6
Energinivån är hög, och du följer impulser utan eftertanke. Det leder till en del onödiga misstag, men du grämer dig inte. Tvärtom, du är på bra humör, trots att vissa pessimister gnäller på allt och alla.
Kräftan Kräftan 22/6 – 22/7
Allt går väldigt mycket upp och ner just nu, även ekonomin. Fatta inga snabba beslut- ditt omdöme är grumligt! Att bara umgås med familj och vänner passar dig desto bättre. En fest blir dock inställd.
Lejon Lejonet 23/7 – 22/8
Självförtroendet stiger och du testar nya saker. Du vill även involvera andra, och folk runt dig blir entusiastiska när du föreslår gemensamma aktiviteter. Ett oväntat besked kommer per brev eller telefon.
jungfru Jungfrun 23/8 – 22/9
Du är energisk men inte uthållig. Det du gör är ganska kortsiktigt, och vissa tycker att du är opålitlig. Lova inte mer än du kan hålla! Täta samarbeten ska du helst undvika – de leder till konflikter.
vågen Vågen 23/9 – 22/10
Du är bra på att organisera, och när något måste göras ställer du tveklöst upp. I grupper trivs du utmärkt, och folk dras till dig då du är uppriktigt intresserad av folk. Du kan skaffa vänner i nya sammanhang.
skorpionen Skorpionen 23/10 – 22/11
Det är ingen idé att älta gamla misstag. Tänk hellre efter vad du kan lära av dem och gå vidare! Förändringar ligger i luften, och om du är uppmärksam kan du rätt snart vända dem till din fördel. 
skytten Skytten 23/11 – 21/12
Du tror på dig själv, tar nya initiativ och känner dig på hugget. Samtidigt är du rastlös och vill inte vara på ett och samma ställe länge. Motion och annan fysisk aktivitet hjälper överskottsenergin.
stenbocken Stenbocken 22/12 – 20/1
Du hamnar i en liten svacka. Du har mycket energi men vet inte hur du ska använda den, och rent känslomässigt har du inte hunnit med dig själv på länge. Starta inget nytt om det inte är nödvändigt!
vattumannen Vattumannen 21/1 – 19/2
Du träffar mycket folk och är ofta i centrum för uppmärksamheten. Det är en roll som du trivs bättre med än du vill erkänna. Du är generös och försöker få alla runt dig att utveckla och sina talanger.
fisken Fiskarna 20/2-20/3
Det ställs nya krav på dig, vissa har höga förväntningar på vad du ska åstadkomma. Du klarar mycket, men säg inte ja till allt som föreslås! Du behöver också egen tid för att bevara din inre balans.

 


Kommentera


Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…