Annons

Annons

Dina stjärnor – horoskop 12-23/6

horoskop

värdur Väduren 21/3 – 19/4
Du blir lätt stressad och har ett stort behov av att vara hemma. Det betyder inte att du isolerar dig, men föredrar folk du redan känner. Bullriga miljöer där folk kommer och går trivs du inte i. Kontakten med släkt och familj är desto viktigare och du engagerar dig mycket i dina närmaste, både med problem och glädjeämnen. Dessutom har du gärna gäster, för då kan du själv bestämma regler och ramar.
oxen Oxen 20/4 – 20/5
Du hittar lösningar på frågor du grubblat på och då vet du intuitivt vad som är bäst att göra. Det finns i och för sig en negativ person i din närhet som du måste tampas med ibland, men det tar du med jämnmod. Något som underlättar är att du kan skratta åt det mesta, du använder humor istället för att bli provocerad. Sysslar du med något konstnärligt kommer även det att lyfta rejält.
Tvillingarna Tvillingarna 21/5 – 21/6
Du är rastlös och trivs med miljöombyten. Ett besök hos goda vänner blir lyckat. Din förmåga att prata om vad som helst innebär också att du snabbt får nya bekanta inom de mest skilda läger. Folk tycker att du är spännande! I kärleken är det harmoniskt då ni båda visar hänsyn och kompromissvilja. Husliga rutinuppgifter är du dock inte så bra på, och mycket som borde göras blir uppskjutet på obestämd tid.
Kräftan Kräftan 22/6 – 22/7
Du har behov av att sortera bort mycket av det som är ytligt och oviktigt ur ditt liv. Istället fokuserar du på det som verkligen betyder något, nämligen kärlek, vänskap och inre harmoni. Och framför allt så vill du ha det lugnt. Blir det jäktigt runt dig sjunker humöret. En person du inte träffat på länge söker kontakt – ni lär umgås mycket framöver. De konflikter ni haft känns som bortblåsta.
Lejon Lejonet 23/7 – 22/8
Du har en del plikter och ansvar, och kanske har du sagt ja till nya åtaganden utan att fundera på vad det innebär? När det kör ihop sig vänder sig folk till dig och hoppas att du ska ordna upp allting. Det gäller att inte ge några överdrivna löften till andra. Du gör förstås ditt bästa och är bra på att improvisera när det händer oväntade saker. Men fler än du måste ställa upp, annars kommer det inte att fungera.
jungfru Jungfrun 23/8 – 22/9
Du dras till originella, spännande människor, men när det uppstår konflikter blir du orolig och drar dig snabbt undan. Risken är att du får skulden för något som andra hittar på, eller att någon du litat på plötsligt kritiserar dig. Ta det inte så hårt. Det är inte så allvarligt menat, och du måste försöka ha lite distans istället för att ta allt personligt.
vågen Vågen 23/9 – 22/10
Det är en del upprörda känslor runt dig då folk strider om vem som ska bestämma i stort och smått. Du är inte lika diplomatisk som vanligt, utan säger vad du tycker utan att tänka efter. Ofta sätter du fingret på de ömma punkterna. Men du har också spännande, djupa samtal som ger mycket nytt att tänka på. Någon nära överraskar dig positivt, och ni kan samarbeta i en ekonomisk fråga.
skorpionen Skorpionen 23/10 – 22/11
Du känner dig inspirerad och har mycket att pyssla med. Men mycket av det du sätter igång blir bara halvfärdigt. Du är entusiastisk i början men tröttnar fort. Det underlättar om du har en lista där du kan pricka av saker allteftersom. Ekonomin ser i alla fall hyfsad ut, och nära relationer är stabila och harmoniska. Även oväntade gäster känner sig välkomna hos dig.
skytten Skytten 23/11 – 21/12
Du vill vara fri att gå dina egna vägar och pröva allt nytt som dyker upp. Vad andra tycker bryr du dig mindre om, och allt som liknar tjat och gnäll får dig att slå bakut. Det är en mycket bra period för att resa, gärna till ställen du aldrig tidigare besökt. Din öppenhet gör att du snabbt får kontakt med människor. Stannar du hemma så försök vara ute i naturen så mycket som möjligt – det ökar din inre harmoni.
stenbocken Stenbocken 22/12 – 20/1
Du försöker hela tiden överträffa dig själv, men yttre omständigheter gör att mycket blir oväntat besvärligt. Ändå är du väldigt energisk och hamnar ofta i situationer där du får lära ut saker till andra. Ett råd: Var inte överambitiös och fyll inte varje ledig stund med aktiviteter! Kärleken måste också få sin tid, och lever du i en relation bör du satsa mer på den. Är du singel finns möjlighet till en spännande romans.
vattumannen Vattumannen 21/1 – 19/2
Du vill ha folk runt dig. Tempot är högt, men lite lagom stress står du gärna ut med. Du är bra på att ordna fester och att skapa gemenskap mellan människor som egentligen är ganska olika. Även blyga personer tinar upp i ditt sällskap. Knepiga praktiska problem löser du genom att våga tänka i helt nya banor. Din kreativitet tycks inte ha några gränser, och det imponerar på många.
fisken Fiskarna 20/2-20/3
Du träffar någon du inte sett på länge. Det blir ett bra möte som väcker både känslor och nya idéer. I övrigt svävar du ofta iväg i drömmar istället för att fokusera på en sak i taget. Du irriterar dig på småsaker, tycker inte att du kommer till din rätt och är nog för kritisk både mot dig själv och andra. Slappna av – gör inte allt på en gång! Utomhusaktiviteter och långa promenader är bra för dig

 

Annons

Kommentera


Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…