Annons

Annons

Dina stjärnor-Horoskop 16-23/10

horoskop

värdur Väduren 21/3 – 19/4
Du driver igenom det du vill och vet att du har rätt. Då de flesta har stor respekt för dig, så gör de som du säger. Det leder också till att du får ta mer ansvar än andra, och det är du mer kluven till.
oxen Oxen 20/4 – 20/5
Du driver igenom det du vill och vet att du har rätt. Då de flesta har stor respekt för dig, så gör de som du säger. Det leder också till att du får ta mer ansvar än andra, och det är du mer kluven till.
Tvillingarna Tvillingarna 21/5 – 21/6
Du vill visa vad du duger till och anstränger dig mer än de flesta. Det tar på krafterna, och framstegen kommer inte lika fort som du hoppas. Men du är på rätt väg, det finns ingen anledning att ge upp!
Kräftan Kräftan 22/6 – 22/7
En smart investering stärker ekonomin. Du får mycket praktiskt gjort, och det går bäst när ingen lägger sig i. Om du hela tiden får en massa förslag och synpunkter blir du irriterad och tappar fokus.
Lejon Lejonet 23/7 – 22/8
Berätta inte hemligheter för en nyfiken person du egentligen inte litar på! Håll dig lite på din kant. Även när det gäller pengar är det bra att vara försiktig. Undvik impulsköp, även när det gäller presenter!
jungfru Jungfrun 23/8 – 22/9
Du är stark intuition och känner på dig vad som ska hända. Så lita på dina ingivelser när du fattar beslut. Vad andra tycker och tänker spelar mindre roll. Du kan lyssna på dem men låt dig inte styras!
vågen Vågen 23/9 – 22/10
Du tror att du är väldigt klarsynt men du är också ovanligt glömsk och missar viktiga detaljer. Irriterande för både dig själv och andra. Skriv listor på allt du ska göra, så får du den överblick du behöver!
skorpionen Skorpionen 23/10 – 22/11
Du fixar och pysslar och drar i alla trådar. Saker och ting fungerar när du har ansvaret. Men du blir nervös när ett besked du väntar på dröjer. Du kan inte påverka det, så du får ta fram lite extra tålamod.
skytten Skytten 23/11 – 21/12
Röriga saker börjar ordna upp sig. Du har visserligen mycket att göra, men det är riktigt trevligt och stimulerande. Dessutom lyckas du äntligen säga ifrån till en intrigant person som stört dig ett tag.
stenbocken Stenbocken 22/12 – 20/1
Du vill inte störa någon utan tar mycket hänsyn även i småsaker. Ibland blir du irriterad för att du inte omgående säger vad du tycker. Humöret höjs när en vän kommer med en glad överraskning.
vattumannen Vattumannen 21/1 – 19/2
Du sätter igång saker med stor entusiasm. Din energi smittar av sig och folk som varit håglösa blir märkbart gladare. Men du måste ta det lugnt med utgifterna – det har gått åt mycket pengar på sistone.
fisken Fiskarna 20/2-20/3
Du har starka människor runt dig, och ibland blir det viljekollisioner. Det har en positiv effekt, nämligen att du tydligt känner vad du själv vill. Viktiga beslut måste snart fattas, men ha inte bråttom!

 

Annons

Kommentera


Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…