Annons

Annons

Dina stjärnor–Horoskop 17–23/7

horoskop

värdur Väduren 21/3 – 19/4
Mycket tar en vändning till det bättre, och du blir förstås på bra humör. Människor dras till dig då du utstrålar så mycket positivitet och värme. Det kan till och med komma en kärleksförklaring från oväntat håll!
oxen Oxen 20/4 – 20/5
Ett avsomnat projekt får nytt liv, eller det är väl snarare du som plötsligt får en energikick och orkar ta tag i saker och ting.

Annons

Det uppskattas mycket av folk omkring dig. En kortresa ger både inspiration och kontakter.

Tvillingarna Tvillingarna 21/5 – 21/6
Du går in i en intensiv och omväxlande period. Ingen dag är lik den andra, och det är tur att du gillar att ha många bollar i luften. En viktig ekonomisk fråga löser sig och det är gynnsamt att göra nya investeringar.
Kräftan Kräftan 22/6 – 22/7
Du vill till varje pris undvika konflikter. Så du försöker hålla dig väl med alla, och vid minsta antydan till bråk griper du in och medlar. Ta inte på dig för mycket – du kan inte kan ta ansvar för allt som andra gör eller säger.
Lejon Lejonet 23/7 – 22/8
Du tänker framåt och försöker se de stora perspektiven. Det ligger förändringar i luften, och du vill inte missa någonting. Snart är det dags att ta egna initiativ – du mår bäst av att vara den som själv har kontrollen
jungfru Jungfrun 23/8 – 22/9
Du är rastlös och vill att det ska hända något spännande. Mycket tid går åt till att drömma utan att det leder någonvart. Men du har tur med kontakter och möten, så det lönar sig verkligen att vara utåtriktad.
vågen Vågen 23/9 – 22/10
Du engagerar dig i olika sociala frågor, och försöker påvverka andra så att de tycker som du. Det är en bra tid för att aktivera sig i någon förening. Det är också en trevlig fest på gång, och där får du värdefulla kontakter.
skorpionen Skorpionen 23/10 – 22/11
Du litar på din förmåga att klara utmaningar, och säger ja till allt som folk föreslår. Risken är att du överskattar din energi och inte kan slutföra det du börjar med. Även praktiska detaljer kan orsaka problem.
skytten Skytten 23/11 – 21/12
Ett besök av släktingar blir givande på många sätt. Men det uppstår också en del missförstånd som blir oväntat svåra att reda ut. Tänk på vad du säger – folk omkring dig tycks vara alldeles ovanligt lättsårade just nu.
stenbocken Stenbocken 22/12 – 20/1
Du är på bra humör och kan skämta om det mesta. Stela människor tinar upp och mår bra i ditt sällskap. Det är dags att fatta ett viktigt ekonomiskt beslut  där måste du vara väldigt noga, så att alla detaljer blir rätt
vattumannen Vattumannen 21/1 – 19/2
Du är bra på att organisera och tar på dig mycket ansvar för att helheten ska fungera. Men vissa runt dig slarvar onödigt mycket, eftersom de vet att du ändå fixar allt åt dem. Låt dig inte utnyttjas, det vinner ingen på!
fisken Fiskarna 20/2-20/3
Du har synpunkter på andras beteende, och vissa tycker nog att du lägger dig i för mycket. Försök vara lyhörd! Frågor runt hälsa och friskvård tar stor plats. Det känns spännande att testa olika vägar till ökat välbefinnande.

 


Kommentera


Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…