Annons

Annons

Dina stjärnor-Horoskop 18-24/9

horoskop

värdur Väduren 21/3 – 19/4
Du vill helst göra saker på ditt sätt, men nu är det dags att kompromissa. Det kommer du att vinna massor på, om man ser det långsiktigt, så släpp stoltheten och gå andra till mötes! Du kommer inte att ångra dig.
oxen Oxen 20/4 – 20/5
Du diskuterar ofta ekonomi men får olika budskap av olika personer. Stora investeringar bör du vänta med. Däremot kan du kosta på en del när du köper presenter, för du vill ju inte betraktas som småsnål.
Tvillingarna Tvillingarna 21/5 – 21/6
En tendens att handla först och tänka sedan försätter dig i märkliga situationer. Du förstår inte varför allt inte blir som du tänkt, men det blir klarare om du analyserar ditt eget beteende istället för att skylla på andra.
Kräftan Kräftan 22/6 – 22/7
Du har massor att göra. Varje gång du blir klar med ett stort eller litet projekt dyker något nytt upp som kräver en omedelbar insats. Allt går bättre än väntat eftersom du är både effektiv och uppfinningsrik.
Lejon Lejonet 23/7 – 22/8
Veckan är bra för alla slags resor och miljöombyten. Alla nya intryck ger inspiration för framtiden, och du vågar ta kontakt även med de som är väldigt olika dig själv. Dessutom är du smart när det gäller affärer.
jungfru Jungfrun 23/8 – 22/9
Du engagerar dig i människors väl och ve, både praktiskt och känslomässigt. När någon behöver dig ställer du upp, även om det kostar dig själv en hel del. Risken finns att du blir utnyttjad, så var försiktig!
vågen Vågen 23/9 – 22/10
Du har riktigt bra flyt inom områden som rör kommunikation och information. Det har lätt för att presentera dig och dina idéer på ett sätt som slår an hos andra. Däremot är du försiktig när det gäller kärlek.
skorpionen Skorpionen 23/10 – 22/11
Du är envis och vill inte lyssna på alla välmenande råd som folk överöser dig med. Och visst är det bra att du litar på dig själv, men det är också viktigt att vara lite lyhördhet mot andra. Fatta inga snabba beslut!
skytten Skytten 23/11 – 21/12
Ditt självförtroende stärks då du får göra saker du verkligen är bra på. Dessutom fungerar dina relationer med vänner och bekanta utmärkt. Du lär också känna nya människor tack vare att du vågar ta egna initiativ.
stenbocken Stenbocken 22/12 – 20/1
Du mår bäst av att göra enkla, lugna saker. Låt de stora utmaningarna vila och unna dig att läsa, se om en gammal film du gillar eller bara sitta i fåtöljen och tänka! Då laddar du batterierna på ett bra sätt.
vattumannen Vattumannen 21/1 – 19/2
Du vill hinna mer än alla andra, så du gör allt i ett rasande tempo. Det gör att du inte riktigt går på djupet med någonting. Men du har väldigt trevligt och får hela tiden ny energi. Optimismen ökar för varje dag.
fisken Fiskarna 20/2-20/3
Du upplever att folk försöker bestämma vad du ska tycka och tänka, och det får dig att protestera vilt. Men kanske kan du ändå lära dig något av deras synpunkter? Lyssna utan förutfattade meningar!

 

Annons

Kommentera


Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…