Annons

Annons

Dina stjärnor-Horoskop 2-8/10

horoskop

värdur Väduren 21/3 – 19/4
Allting händer väldigt fort, och du trivs s[ med det höga tempot. Din positiva inställning smittar av sig, så alla runt dig blir på bättre humör. Ekonomin kan förbättras lite genom en vinst av något slag.
oxen Oxen 20/4 – 20/5
Ta det lugnt istället för att kasta dig in i stora krävande projekt! Du kan ibland göra felbedömningar som leder till återvändsgränder.

Annons

Allra bäst mår du när du umgås med släkt och familj i all enkelhet.

Tvillingarna Tvillingarna 21/5 – 21/6
Du försöker lösa en konflikt med många inblandade. Det går sisådär och det är kanske lika bra att ta ett steg tillbaka och låta folk göra upp själva. Du behöver din energi till annat.
Kräftan Kräftan 22/6 – 22/7
Du är intresserad av olika slags dieter och må bra-knep. Om du planerar att på allvar ändra livsföring är detta en bra start-vecka. Du har stark självdisciplin och vill absolut leva upp till dina föresatser
Lejon Lejonet 23/7 – 22/8
Du gillar inte rutinarbete utan vill ha glöd och passion i allt du gör. Din intensitet är påtaglig. På fester är du i ditt esse och pratar med alla, och det kan också bli en ganska oväntad romans.
jungfru Jungfrun 23/8 – 22/9
Du kan handskas med alla typer och får nya bekanta var du än hamnar. Arbetsmässigt är det väldigt krävande. Du har tagit på dig mycket, och nu kan du inte komma ur det. Gör en sak i taget!
vågen Vågen 23/9 – 22/10
Du är tolerant och gör ditt bästa för att inte haka upp dig på andras fel och brister. En vän du inte träffat på länge kommer med ett spännande förslag som måste tänkas igenom noga. Gör inget förhastat!
skorpionen Skorpionen 23/10 – 22/11
Du upplever en viss osäkerhet. Sådant du tagit för givet känns inte självklart längre. Men du kan också göra stora framsteg när du vågar satsa helhjärtat. Det gäller att kombinera logik och känsla!
skytten Skytten 23/11 – 21/12
Du har många idéer och vill förverkliga dem direkt, innan det hinner byggas upp något motstånd. Folk häpnar över ditt tempo, och du hinner knappt med dig själv. Pusta ut ibland, det tjänar du på!
stenbocken Stenbocken 22/12 – 20/1
Du vill hjälpa folk, och kan med fördel gå med i ideella föreningar där dina insatser behövs. Även bland dina vänner är du en klippa som ställer upp med råd i alla lägen. Det uppskattas mer än du tror.
vattumannen Vattumannen 21/1 – 19/2
Du är inte helt nöjd just nu. Oförklarliga förseningar och andra störningsmoment gör dig synnerligen otålig. Men gör inget drastiskt – det bästa är att lugnt avvakta och se vad som händer.
fisken Fiskarna 20/2-20/3
Du måste vara systematisk och noga göra planer för allt, annars blir det enda röra. Du har alldeles för mycket runt dig, och någon som lovat hjälpa dig backar ur. Kanske kan någon annan ställa upp?

 


Kommentera


Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…