Annons

Annons

Dina stjärnor–Horoskop 21-27/8

horoskop

värdur Väduren 21/3 – 19/4
Du står inför en del tuffa utmaningar, och självförtroendet åker lite upp och ner. Det är bäst att ta en sak i taget och helt fokusera på den. När du vågar satsa helt på något lyckas du nämligen alldeles utmärkt.
oxen Oxen 20/4 – 20/5
Du är duktig på allt som rör färg och form och kan gärna satsa lite tid och pengar på att försköna hemma. Ägna även extra tid åt en vän som behöver ditt stöd.

Annons

Du kan hjälpa till genom att finnas till hands och lyssna.

Tvillingarna Tvillingarna 21/5 – 21/6
Du blir rastlös om du måste vara stilla för länge. Därför blir du glad när en god vän vill ha med dig på en resa eller utflykt. Annat givande är läsa, se dokumentärprogram eller lyssna på föredrag – du är intresserad av det mesta.
Kräftan Kräftan 22/6 – 22/7
Du är smidig, hänsynsfull och din förmåga att smälta in är en stor tillgång. Men du kan lätt bli överkörd av någon som bara är ute efter makt, så var försiktig med nya bekantskaper och lita inte på vem som helst!
Lejon Lejonet 23/7 – 22/8
Du pratar mycket, oftast om dig själv. Ofta överdriver du för dramatikens och effektens skull, och du har förmåga att hamna i centrum oavsett var du befinner dig. Inom ekonomi satsar du högt och har lite tur.
jungfru Jungfrun 23/8 – 22/9
Du är mån om att alltid göra ditt bästa. Ibland har du för höga krav på dig, vilket gör att du överarbetar saker och ting. Allt blir onödigt krångligt. Byt gärna miljö ett par dagar, det är välgörande för sinnet!
vågen Vågen 23/9 – 22/10
Kontakter inom föreningar är gynnsamma och kan hjälpa dig på flera sätt. Du tar också ansvar för gemensamma projekt och är bra på att ena motstridiga viljor. Men när det gäller pengar är du tyvärr lättlurad.
skorpionen Skorpionen 23/10 – 22/11
Du sätter igång aktiviteter i ett högt tempo. Men mycket hakar upp sig, beroende på omständigheter du inte kan påverka. Frustrerande, men det är bara att gilla läget. Temperamentsutbrott leder dessvärre ingenvart
skytten Skytten 23/11 – 21/12
Du tänker snabbt och kan peka på vad som behöver göras. Även när du själv tar det lugnt lyckas du sätta andra i arbete. Resor och kontakter med utlandet blir givande, men inte som du tror. Var beredd på det oväntade!
stenbocken Stenbocken 22/12 – 20/1
Du charmar med ditt vänliga och lättsamma sätt. Vid konflikter griper du genast in och medlar, och de inblandade blir nöjda. Men i stora grupper trivs du inte så bra, det blir för stökigt och bullrigt för dig.
vattumannen Vattumannen 21/1 – 19/2
Du försöker överträffa dig själv hela tiden, och det tar på krafterna. Visst är ambitioner bra, men samtidigt kan du inte alltid vara perfekt! Om du är lite snällare mot dig själv så blir du också mer tolerant mot andra.
fisken Fiskarna 20/2-20/3
Det händer mycket runt dig, och du har fullt sjå att ta in allt. Det är lätt att du glömmer en del av de praktiska detaljer du själv måste fixa. Skriv listor på allt som ska göras, och se till att du alltid har dem med dig!

 


Kommentera


Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…