Annons

Annons

Dina stjärnor – horoskop 25/6-2/7

horoskop

värdur Väduren 21/3 – 19/4
Du är inne i en intensiv period när du träffar väldigt mycket folk. Alla dras till dig, även de du helst skulle ha på en viss distans. Många intressanta samtal äger rum, och dina åsikter blir testade.
oxen Oxen 20/4 – 20/5
Energin är inte så stabil för tillfället, och du ligger gärna lite lågt. Men räkna med ekonomisk medvind. I både affärer och spel lönar sig samarbete med vänner.

Annons

Men var noga med skrivna avtal!

Tvillingarna Tvillingarna 21/5 – 21/6
Du har svårt att bestämma dig, och blir också ineffektiv. Du saboterar nästan för dig själv genom att dra ut på allt som måste göras. Men du har lätt för att umgås med folk och kärleken blomstrar.
Kräftan Kräftan 22/6 – 22/7
Du är mycket intuitiv och känslig. Alla intryck går rakt in, och du påverkas av hur folk runt dig mår. Det kan uppstå vissa problem runt mat och matsmältning, så tänk på vad du äter och försök leva sunt!
Lejon Lejonet 23/7 – 22/8
Du sysslar gärna med jordnära, praktiska saker som trädgårdsarbete eller hantverk. När du får vara ifred kan du också koncentrera dig. Ekonomiskt går åt rätt håll, och du kan köpa något fint till dig själv eller familjen.
jungfru Jungfrun 23/8 – 22/9
Du försöker vara alla till lags, men stöter ändå på motstånd hela tiden. Kanske är det bättre om du följer din egen vilja istället för vad andra förväntar sig? Det finns mycket att fundera över.
vågen Vågen 23/9 – 22/10
Du vet vad du vill och låter ingen hindra dig, trots att det finns de som försöker. Var uppmärksam, så att ingen sprider falska rykten om dig! I kärleken ser det bra ut och romantiken får en extra skjuts under en resa.
skorpionen Skorpionen 23/10 – 22/11
Du är misstänksam mot de som försöker smickra och ställa sig in. Din kritiska attityd kan vara befogad ibland, men det finns en risk att du dömer för fort. Dra dig inte undan från någon som vill vara din vän!
skytten Skytten 23/11 – 21/12
Du är utåtriktad och finner dig snabbt i nya miljöer. Det finns alltid någon att prata med, och du kan också träffa en verklig själsfrände. Ekonomin ser inte lika bra ut, och en stor utgift får vänta.
stenbocken Stenbocken 22/12 – 20/1
Du är effektiv utan att anstränga dig. Din instinkt verkar säga dig vad du ska göra och i vilken ordning. Perioden är också bra för motion och annat som befrämjar hälsan, men ta inte ut dig fullständigt!
vattumannen Vattumannen 21/1 – 19/2
Du får en riktig energikick och tar tag i saker som blivit uppskjutna. Men du kräver mycket stimulans och omväxling, och sätter igång nya projekt utan att tänka dig för. Smärre motgångar bara skrattar du åt.
fisken Fiskarna 20/2-20/3
Du är både analytisk och intuitiv och löser gärna gåtor och mysterier. Men vid känslor är du hemlighetsfull och rädd att avslöja för mycket. Det kan stöta bort någon som vill ha närmare kontakt.

 


Kommentera


Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…