Annons

Annons

Dina stjärnor-Horoskop 25/9-1/10

horoskop

värdur Väduren 21/3 – 19/4
Ett problem du trodde var avklarat dyker upp igen. Du hanterar det väldigt bra / både du själv och andra blir nöjda. Det finns tid till nöjen och avkoppling, och troligen blir du bjuden på en stor fest.
oxen Oxen 20/4 – 20/5
Du är laddad, snudd på hyperkänslig. Dina möten med människor är antingen helt underbara eller jättejobbiga – mellanlägen finns inte.

Annons
Gilla Året Runt på Facebook

Ett nytt samarbete ger möjlighet till ekonomiska vinster, så våga satsa.

Tvillingarna Tvillingarna 21/5 – 21/6
Du är aktiv och sätter igång flera nya projekt. Men ibland överskattar du krafterna, och stressen påverkar mer än du vill erkänna. Unna dig att göra ingenting emellanåt – det är riktigt hälsofrämjande!
Kräftan Kräftan 22/6 – 22/7
Du är generös och tar hand om gäster på ett föredömligt sätt. Troligen blir du ombedd att organisera en fest, och det känns som en lagom spännande utmaning. Energi har du så det räcker och blir över.
Lejon Lejonet 23/7 – 22/8
Du sätter upp nya mål både arbetsmässigt och privat. Allt du gör är övertänkt och seriöst, och du litar på ditt eget omdöme. Om någon försöker lägga sig i blir du irriterad och säger bestämt ifrån.
jungfru Jungfrun 23/8 – 22/9
Du vill förnya hemma och är beredd att göra drastiska förändringar. Men din smak ändras snabbt, och det du gillar idag kan kännas helt passé imorgon. Så satsa inga stora pengar och ta en sak i taget!
vågen Vågen 23/9 – 22/10
Du stöter ihop med vänner och bekanta vart du än går. Det blir också ett oväntat återseende med någon du inte sett på länge. Men du får inte så mycket gjort som du tänkt, och det ger dig dåligt samvete.
skorpionen Skorpionen 23/10 – 22/11
Du är stark, tar nya viktiga initiativ och många imponeras av ditt självförtroende. Men du är aningen lättirriterad och kommer med vassa kommentarer om något är det minsta fel.
skytten Skytten 23/11 – 21/12
Du är inne i ett positivt stråk där du lyckas med det mesta. Men det finns en som är avundsjuk på dig, som sprider rykten och försöker sabotera. Var uppmärksam och förebygg innan det går för långt!
stenbocken Stenbocken 22/12 – 20/1
Du umgås gärna i stora sällskap och gör ett mycket positivt intryck på nya människor. Dessutom tar du hand om en familjekonflikt på ett smidigt sätt. En oväntad utgift utgör ett av de få molnen på din himmel.
vattumannen Vattumannen 21/1 – 19/2
Du får en del nya, udda idéer som du av olika anledningar vill hålla hemliga tills vidare. Desto mer intresserad är du av vad andra har på gång. Du är ovanligt nyfiken och har dessutom stark intuition.
fisken Fiskarna 20/2-20/3
Du vill gärna vara vän med alla, men det finns en person som hela tiden dominerar och kör över dig, och det bör du inte acceptera. Var mycket tydlig med var du har dina gränser!

 


Kommentera


Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…