Annons

Annons

Dina stjärnor-Horoskop 28/8-3/9

horoskop

värdur Väduren 21/3 – 19/4
Du blir irriterad på människor som lägger sig i allt du gör. Deras råd och kommentarer kan vara hur välmenande som helst, men du vill hellre testa dina egna idéer. Kreativiteten är stor, men du bör inte ta några ekonomiska risker!
oxen Oxen 20/4 – 20/5
Du försöker leva upp till andras krav, men det finns en person som alltid är missnöjd. Det är inte ditt fel, så du behöver inte känna dig skyldig.

Annons
Gilla Året Runt på Facebook

Ta det lugnt i stället, se till att du får lite egen tid! Du behöver nya perspektiv.

Tvillingarna Tvillingarna 21/5 – 21/6
Du är energisk och satsar stort på jobb och andra aktiviteter. Ju fler egna initiativ du tar, desto bättre fungerar det. Däremot bör du vara försiktig med att kritisera andra. Ett förfluget ord kan leda till stor missämja.
Kräftan Kräftan 22/6 – 22/7
Du har bra överblick, ser allt som måste göras, och det blir snabba ryck när du sätter i gång. Vissa personer sätter sig på tvären, men det bryr du dig faktiskt inte om. Du litar mest på ditt eget omdöme – och det med rätta.
Lejon Lejonet 23/7 – 22/8
Du får kontakt med väldigt spännande människor och det ligger en hel del romantik i luften. Dessutom hittar du en lösning på en gammal konflikt och det innebär en stor lättnad för alla inblandade. Du är objektiv och rättvis.
jungfru Jungfrun 23/8 – 22/9
Du har bestämda åsikter om det mesta, men i känsliga lägen är du smart nog att kompromissa. Sedan tänker du göra som du vill ändå, när det har gått ett tag. Kanske är du lite manipulativ, men det verkar inte som om någon märker det.
vågen Vågen 23/9 – 22/10
Du har förhöjd intuition och får spännande insikter, som ställer gamla sanningar på ända. Känslomässigt är det dramatiskt och även ekonomin kan förändras snabbt. Men slösa inte energi på projekt som du redan från början tvivlar på!
skorpionen Skorpionen 23/10 – 22/11
Du dras till ovanliga, originella människor som verkligen kan utmana dig. Några bestående relationer blir det kanske inte, eftersom de är mer spännande än harmoniska. Men du njuter ändå av alla möten och intensiva känslor.
skytten Skytten 23/11 – 21/12
Du undviker utmaningar och konflikter. Helst vill du dra dig undan och bygga upp din energi, utan andras inblandning. Andlighet, filosofi och konst är områden som lockar dig och du omvärderar mycket av det du hittills har tyckt är viktigt.
stenbocken Stenbocken 22/12 – 20/1
Du ligger i startgroparna inför allt nytt som är på gång. Energin är på topp och du är beredd att göra stora förändringar. I konkurrenssituationer och tävlingar klarar du dig bra. Du är nervös till en början, men skärpt när det gäller.
vattumannen Vattumannen 21/1 – 19/2
Du är utåtriktad och självsäker och du får nya kontakter som kommer att utvecklas bra i framtiden. Även i kärleken händer det spännande saker. Du blir uppvaktad av en person med starka kulturella och konstnärliga intressen.
fisken Fiskarna 20/2-20/3
Du hittar ständigt nya saker att göra. Men det gäller att hushålla med energin, annars blir du tvärtrött och får dras med en massa projekt som inte blir klara. När människor erbjuder sig att hjälpa till bör du tacka ja.

 


Kommentera


Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…