Annons

Annons

Dina stjärnor-horoskop 3–9 juli

horoskop

värdur Väduren 21/3 – 19/4
Du är alert och har flera olika projekt på gång. En av dina vänner blir entusiastisk och vill gärna hjälpa till. Det blir ett givande samarbete som leder till en ny och oväntad utveckling. Men var på din vakt om någon vill låna pengar!
oxen Oxen 20/4 – 20/5
Humöret pendlar ganska mycket. Vissa dagar är du rastlös och missnöjd, andra dagar bärs du fram av en stark optimism.

Annons
Gilla Året Runt på Facebook

Du får acceptera att många har svårt att förstå sig på dig. Väldigt effektiv är du hur som helst.

Tvillingarna Tvillingarna 21/5 – 21/6
Du drar i många trådar, men på ett diskret sätt som inte syns utåt. Ofta blir saker precis som du vill, till omgivningens förvåning. Det är en bra tid för att nya kontakter. Någon du lär känna nu kan hjälpa dig i framtiden.
Kräftan Kräftan 22/6 – 22/7
Du är vänlig mot alla och försöker verkligen förstå hur människor tänker. Konflikter gör dig väldigt orolig. Men nära dig finns en grälsjuk person som gör allt för att provocera fram en reaktion. Gå inte i den fällan!
Lejon Lejonet 23/7 – 22/8
Du är stark, energisk och ganska dominant. Det händer mycket runt dig, och dina initiativ uppskattas av de flesta, men en del tycker att du har för vassa arm­bågar. Ibland lönar det sig att kompromissa, åtminstone i småsaker!
jungfru Jungfrun 23/8 – 22/9
Du funderar mycket på vad du vill och vart du är på väg. Det känns som att förändringar är nödvändiga, men hur ska de gå till? Lita på din egen magkänsla, och framför allt: ha inte bråttom.
Allt ordnar sig med tiden.
vågen Vågen 23/9 – 22/10
Du vill inte göra som alla andra, och oavsett vad det gäller framstår du som nytänkande och originell. Dessutom vill du leva efter dina ideal, även om du ibland måste ge avkall på din personliga bekvämlighet.
skorpionen Skorpionen 23/10 – 22/11
Du är ofta trött men försöker ändå vara hjälpsam och service­inriktad. Kanske ställer du upp för mycket. Du kan inte vara en allmän fixare jämt – männ­iskor måste också visa att de kan ta eget ansvar!
skytten Skytten 23/11 – 21/12
Du lär känna spännande, färgstarka människor som uppmuntrar dig att utveckla nya intressen. Kreativiteten flödar, och du ska helst skriva ner alla spännande idéer. Är du singel finns det chans till en oväntad romans.
stenbocken Stenbocken 22/12 – 20/1
Du är klar över vad du vill – nu handlar det bara om att få andra med på samma linje. Visa att du är någon att lita på, så får du allt stöd du behöver! Det är också en bra vecka för alla former av konstnärlig verksamhet.
vattumannen Vattumannen 21/1 – 19/2
Du trivs utmärkt när det händer oväntade saker. När du tycker att andra har fastnat i gamla förlegade mönster, så försöker du få dem att tänka i nya banor. Alla lyssnar med stort intresse på vad du har att komma med.
fisken Fiskarna 20/2-20/3
Du vill ha det vackert och harmoniskt omkring dig, och det är dags att förnya och fräscha upp hemma. Något så enkelt som nya småprylar i fina färger kan göra underverk! Ett problem i familjen blir dock knepigt för dig att lösa.

 


Kommentera


Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…