Annons

Annons

Dina Stjärnor-Horoskop 9-15/10

Print

värdur Väduren 21/3 – 19/4
Ta det lugnt – tänk efter noga innan du fattar några beslut! Om du förhastar dig blir allt väldigt rörigt, och tar tid att reda upp. Med andra ord så tjänar du tid på att hålla ett lite långsammare tempo.
oxen Oxen 20/4 – 20/5
Vissa runt dig vill inte ditt bästa, så var uppmärksam. Använd intuitionen, för innerst inne vet du precis vem eller vilka du kan lita på! Rådgör gärna med en äldre släkting om du behöver mer klarhet.
Tvillingarna Tvillingarna 21/5 – 21/6
Du tar dagen som den kommer och har trevligt nästan jämt. Om andra söker konflikter går du snabbt därifrån – det är det klokaste du kan göra. Men på fest stortrivs du och tar mycket plats på ett bra sätt.
Kräftan Kräftan 22/6 – 22/7
Du är lyhörd och engagerad i andra människors välbefinnande. Dina kloka synpunkter ger saker rätt perspektiv. Men du är känsligare än du visar, och ibland måste du vara ensam och bearbeta alla intryck.
Lejon Lejonet 23/7 – 22/8
Ett viktigt möte äger rum, och du får mycket att fundera på. Något du tagit för givna kommer att ändras, men det blir troligen till det bättre för dig. Oroa dig inte utan fortsätt att tänka i positiva banor!
jungfru Jungfrun 23/8 – 22/9
Du har inte så lätt att samarbeta. Visst försöker du, men det uppstår små irritationer som tar mycket energi. Försök ha distans och gläd dig istället åt en gammal vän som ger dig en oväntat välkommen gåva.

vågen Vågen 23/9 – 22/10
Du är utåtriktad och gör aktiva ansträngningar för att lära känna nya människor. Folk dras till dig då du är positiv och accepterar alla som de är. Ett problem runt en äldre släkting verkar lösa sig till det bästa.
skorpionen Skorpionen 23/10 – 22/11
Du blir ofta trött och behöver vara ifred för att bearbeta allt som hänt. Dessutom har du god fantasi och blir väldigt inspirerad att uttrycka dig genom konst, musik eller skrivande. Ekonomin är bättre än väntat.
skytten Skytten 23/11 – 21/12
Du måste organisera din vardag effektivt. Börja med att göra dig av med prylar du aldrig använder. Det är jobbigt i början, men efteråt känns det som en lättnad och till och med tankarna blir klarare.
stenbocken Stenbocken 22/12 – 20/1
Du har djupa funderingar och starka känslor som du håller för dig själv. När folk frågar hur du mår ger du en glättig fasad. Öppenhet skadar aldrig. Ett besök av släkt blir mer lyckat än du tror.
vattumannen Vattumannen 21/1 – 19/2
Du vill ha rättvisa i både stort och smått. Om någon blir illa behandlad säger du ifrån så det märks. Du kan få vissa emot dig, men det är inget som bekymrar dig. Du är modig och rättfram i alla lägen.
fisken Fiskarna 20/2-20/3
Du är energisk men splittrad. Det finns så mycket som lockar, men hur ska du prioritera? Ibland lyckas du ha tre-fyra bollar i luften, men det håller inte i längden. Vissa åtaganden får du säga nej till.

 

Annons

Kommentera


Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…