Annons

Annons

Dina stjärnor–Horoskop 31/7-6/8

horoskop

värdur Väduren 21/3 – 19/4
Du får briljanta idéer som faktiskt går att genomföra. Optimismen ökar för varje dag! Folk hänger gärna med på allt du föreslår, och du blir informell ledare i många sammanhang. Tid för romantik finns det också.
oxen Oxen 20/4 – 20/5
Du pysslar gärna hemma, och det är en bra tid för att renovera eller skapa nytt. När andra lägger sig i blir du irriterad – du vill vara fri att följa dina egna planer.

Annons

Ett positivt besked kommer per post eller telefon.

Tvillingarna Tvillingarna 21/5 – 21/6
Varje gång du tänkt koppla av händer det något oväntat, och så blir det full fart igen. Egentligen trivs du bra med det – det är ju i alla fall inte tråkigt. Däremot kan du inte ha total kontroll, och det är lika bra att acceptera det.
Kräftan Kräftan 22/6 – 22/7
Du är inriktad på att hjälpa och glädja andra, och din generositet uppskattas verkligen. Men du är vacklande inför ett beslut som snart måste fattas. Det gäller att lyssna på intuitionen och att våga gå emot strömmen!
Lejon Lejonet 23/7 – 22/8
Du ser helheten men glömmer detaljerna. Ändå lyckas du genomföra det du vill, kanske för att du har lojala vänner som fyller i dina luckor. Men det finns också människor som blir provocerade av din påtagliga självsäkerhet.
jungfru Jungfrun 23/8 – 22/9
Du känner en inre rastlöshet som är svår att förklara. Det blir bättre om du tar något i något fysiskt krävande projekt. Då kan du koncentrera dig på det istället för att tankarna far åt alla håll. Ett miljöombyte blir också bra.
vågen Vågen 23/9 – 22/10
Det finns mycket du borde göra, men du har svårt att komma till skott. Energinivån är låg och koncentrationsförmågan sådär. Men dina relationer fungerar bra, och du gör nya bekantskaper i ett ovanligt sammanhang.
skorpionen Skorpionen 23/10 – 22/11
Det finns saker som du vill göra, men har inte vågat eller orkat. Nu är det dags – du kan lämna gamla begränsningar och starta något helt nytt! Krångla inte till det genom att analysera för mycket, det är bättre att följa instinkten!
skytten Skytten 23/11 – 21/12
Du är intensiv och laddad och reagerar på precis allt som händer omkring dig. Även småsaker påverkar dig. Känslomässigt går det väldigt mycket upp och ner. En person i din närhet berättar en hemlighet, och du får mycket att tänka på.
stenbocken Stenbocken 22/12 – 20/1
Du har sinne för affärer, och det är en bra vecka för avtal och kontrakt. Hjälp kommer att erbjudas, men du väljer själv om du behöver den. Du blir också själv frågad till råds i en synnerligen känslig fråga.
vattumannen Vattumannen 21/1 – 19/2
Du har ovanliga möten och sammanträffanden. Så fort du behöver träffa en viss typ av person, så dyker det upp en sådan som genom ett trollslag. Var ändå försiktig med samarbeten – de kräver oväntat många kompromisser.
fisken Fiskarna 20/2-20/3
Du har mycket hemma som måste fixas, men tendenerar att skjuta upp allt till sista minuten. Försök planera i god tid – det finns nära hjälp att få. Du bör inte vara för stolt och tro att du måste göra allt själv.

 


Kommentera


Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…