Annons

Annons

Dina stjärnor-Horoskop 4/9-10/9

horoskop

värdur Väduren 21/3 – 19/4
Du måste vara balanserad och behärskad. Bråka inte om småsaker och försök alltid vara rättvis! Om någon försöker provocera kan du dra dig undan istället för att gå in i konfrontation. En vän från förr ger moraliskt stöd.
oxen Oxen 20/4 – 20/5
Du är romantisk och hittar på små trevliga överraskningar till din partner. Är du singel blir du förtjust i en spännande person som du dock inte kan lita helt och fullt på.

Annons

Dina relationer med barn och ungdomar är väldigt givande.

Tvillingarna Tvillingarna 21/5 – 21/6
Du är diplomatisk och lyckas lugna två personer som blivit osams. Även i praktiska frågor lyckas du ofta peka på lösningar som alla kan enas om. Men det tar väldigt mycket energi av dig, så du måste ha egen tid mellan varven!
Kräftan Kräftan 22/6 – 22/7
Du är omtänksam och vänlig mot alla du möter. Det innebär förstås att människor gärna umgås med dig, och du får flera nya vänner. Även i kärlek har du tur. Om du är singel kan du till och med hitta en själsfrände när du minst anar det!
Lejon Lejonet 23/7 – 22/8
Du är inne i en utvecklande och positiv period. Inget känns omöjligt, och du vågar testa dina gränser. Satsa gärna på en resa om du har pengar över. Däremot ska du gärna låta bli att shoppa en massa småsaker som du inte behöver.
jungfru Jungfrun 23/8 – 22/9
Du engagerar dig i allt som händer omkring dig. Vissa lyssnar dock inte på dina synpunkter och goda råd, till din stora förtret. Kanske går du på för hårt, och det skapar motstånd. Försök vara mer lyhörd och diplomatisk. 
vågen Vågen 23/9 – 22/10
Du vill vara ifred och slippa stora utmaningar, men det verkar nästan omöjligt. Det händer nya saker och hela tiden, och du måste ta ställning till diverse viktiga frågor. Försök ta en dag i taget och tappa framför allt inte humöret!
skorpionen Skorpionen 23/10 – 22/11
Du är känslig och lyhörd för stämningar. Men du har samtidigt ett högt tempo och hinner inte bearbeta alla intryck du tar in. Lyssna mer på intuitionen, så slipper du fatta felaktiga beslut! Det gäller även i ekonomiska frågor.
skytten Skytten 23/11 – 21/12
Du är hjälpsam och finns alltid till hands när dina vänner behöver dig. Inget problem är för stort eller för litet – du fixar allt. Du gör också en ny bekantskap som delar dina åsikter och din livsfilosofi. Det blir en intensiv relation.
stenbocken Stenbocken 22/12 – 20/1
Du är rastlös och full av idéer. Ofta testar du saker som du inte tror ska fungera, men du vill pröva i alla fall. Om någon kritiserar dig skojar du bort det. Du förvånar din omgivning genom att göra det som ingen väntar sig.
vattumannen Vattumannen 21/1 – 19/2
Du syns och märks och är inte rädd för att uttrycka obekväma åsikter. Dessutom får du saker gjorda. Ofta tar du ledningen när andra står handfallna. Men du är känslig för motgångar och kritik och blir då argare än vad som är rimligt.
fisken Fiskarna 20/2-20/3
Du vill ha det lugnt, trevligt och bekvämt. Ansträngningar och utmaningar låter du andra ta hand om. Alla former av konstnärlig verksamhet fungerar bra, och det är också en god idé att köpa lite nya saker till hemmet och familjen.

 


Kommentera


Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…