Annons

Annons

Dina stjärnor – horoskop 29/5 – 4/6

horoskop

värdur Väduren 21/3 – 19/4
Ditt humör pendlar hit och dit, eftersom du känner dig ifrågasatt av din omgivning. Det är inte gynnsamt att starta något nytt, för du lär inte få den hjälp du behöver. Ta det lugnt – vänta tills allt känns bättre!
oxen Oxen 20/4 – 20/5
Du går in i en utåtriktad och harmonisk period. Människor dras till dig, och du får flera nya trevliga bekanta.

Annons

Tack ja om du blir bjuden på fest! Ekonomin ser ok ut, men det finns en fara i alla dina impulsköp.

Tvillingarna Tvillingarna 21/5 – 21/6
Du löser problem med en blandning av logik och intuition. Vissa har svårt att förstå dina resonemang, men erkänner att du når goda resultat. Självförtroendet vacklar dock oväntat mycket, så det får du jobba med.
Kräftan Kräftan 22/6 – 22/7
Du pratar om känslor och försöker analysera hur du själv och andra fungerar. Ibland sätter du fingret på sådant som andra grubblat på men inte förstått, och du blir lite av en kurator för dina vänner.
Lejon Lejonet 23/7 – 22/8
Du och en vän missförstår varandra, och ni blir båda sårade. Låt inte din stolthet förstöra en i grunden bra relation, våga ta första steget till försoning! På jobbet kan du i alla fall glädjas åt framgång.
jungfru Jungfrun 23/8 – 22/9
Det är livligt och omväxlande. Du vet knappt vad som ska hända från ena dagen till den andra. Det höga tempot passar dig bra, och du får mer gjort än du tror från början. En planerad resa eller utflykt blir däremot uppskjuten.
vågen Vågen 23/9 – 22/10
Du reagerar starkt mot alla former av dubbelmoral och hyckleri. Själv försöker du vara ärlig, även om det innebär att vissa tar illa upp. Men du bör inte provocera, för det skapar fler problem än det löser!
skorpionen Skorpionen 23/10 – 22/11
Du reagerar starkt inför orättvisor men inser att du inte ensam kan rädda världen. Däremot kan du ta strid i enskilda frågor, du är också bra på att få andra med dig. Det blir många intressanta diskussioner.
skytten Skytten 23/11 – 21/12
Det mesta flyter på precis som du önskar. Men tiden går alldeles för fort, och du hinner inte göra allt du tänkt. Vissa av dina vänner känner sig försummade, men det kan bero på att de har för höga krav på dig från start.
stenbocken Stenbocken 22/12 – 20/1
Allt du gör går snabbt och många hänger inte med i svängarna. Ibland måste du stanna upp, andas djupt och tänka efter. Prioriterar du rätt? Att bara stressa leder inte till större effektivitet, snarare tvärtom.
vattumannen Vattumannen 21/1 – 19/2
En person som länge burit på hemlighet anförtror sig åt dig. Det är viktigt att du är diskret och inte för något vidare! I kärleken är det stormigt, passionerat och lite svartsjukt. Ekonomin störs av en oväntad utgift.
fisken Fiskarna 20/2-20/3
Du är aktiv och söker hela tiden nya upplevelser men outmanande rutinarbete smiter du helst ifrån. Däremot är du hjälpsam och gillar att lösa problem. Din förmåga att tänka i nya banor imponerar.

 


Kommentera


Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…