Annons

Annons

Dina stjärnor – horoskop 5-11/6

horoskop

värdur Väduren 21/3 – 19/4
Det finns någon i din närhet som ofta kommer med dubbla budskap, ni försöker kommunicera men det fungerar inte. Rannsaka din själv – det kan hända att du är för påstridig och kräver besked som tiden inte är mogen för.
oxen Oxen 20/4 – 20/5
Din ambitionsnivå är inte så hög just nu, det är bara att acceptera. Du gör det du absolut måste, samtidigt som tankarna är på helt annat håll.

Annons
Gilla Året Runt på Facebook

Att fatta viktiga beslut är ingen idé – de kommer ändå att behöva ändras igen.

Tvillingarna Tvillingarna 21/5 – 21/6
Du iakttar och analyserar människors beteende, men dina egna känslor håller du för dig själv. Ibland vill du vara helt ensam för att få tid att tänka och bearbeta intryck. När det gäller pengar och affärer är du optimistisk.
Kräftan Kräftan 22/6 – 22/7
Det är stökigt omkring dig, och när du försöker ta tag i saker händer det oftast något oväntat som gör att du kommer av dig. Var inte för stolt för att be om hjälp med praktiska ting! Det är viktigt att du underlättar för dig själv
Lejon Lejonet 23/7 – 22/8Du gör ett par onödiga misstag men kan tack och lov skratta åt dem. Folk omkring dig tycks dock vara lite retliga, och du bör inte provocera någon i onödan. Ligg lite lågt istället och var lyhörd för de signaler du får!
jungfru Jungfrun 23/8 – 22/9
Du är både effektiv och energisk, och sysslar gärna med att ordna och sortera saker och ting. Allt som rör hälsa och friskvård engagerar dig och du vill hela tiden lära dig mer. När vänner vill träffa dig har du sällan tid.
vågen Vågen 23/9 – 22/10
Du är allmänt stirrig och uppe i varv, men vet att du måste ta dig samman och göra något vettigt. Risken är att du begår misstag. Att sitta ner en stund och lyssna på lugn musik gör att du slappnar av och kan tänka klart
skorpionen Skorpionen 23/10 – 22/11Du är trött och håglös. När någon försöker övertala dig att gå med i ett projekt du inte tror på blir du dessutom irriterad. Det är viktigt att du säger vad du tycker – överdriven hänsyn gagnar varken dig själv eller andra!
skytten Skytten 23/11 – 21/12
Du stöter ihop med gamla bekanta. För det mesta blir det trevliga återseenden, men det dyker också upp någon du har något otalt med. Att rota i det som har varit är dock ingen idé. Var konstruktiv och tänk framåt!
stenbocken Stenbocken 22/12 – 20/1Du förvånar människor med att göra och säga oväntade saker. Nu fattar du ett beslut som förvånar till och med dig själv. Men de stora förändringar du strävar efter kräver mycket planering, så gör inget förhastat!
vattumannen Vattumannen 21/1 – 19/2
Det händer inte så mycket nytt, i alla fall inte som du tänkt. Bli inte nervös för det utan försök leva i nuet! Det är bra om du går ner i varv och verkligen funderar över dina livsmål. Inse också att förändringar kan ta tid.
fisken Fiskarna 20/2-20/3
Du gillar att träffa folk och kan smälta in i de mest skiftande miljöer. Flera av de kontakter du får nu kommer att bli väldigt viktiga för dig i framtiden. Du är också bra på att leda och fördela arbete så att alla blir nöjda.

 


Kommentera


Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…