Annons

Annons

Dina stjärnor–Horoskopet 10/6–16/6

horoskop

värdur Väduren 21/3 – 19/4
Du är envis och kämpar för det du tror på med orubbligt självförtroende. Ofta diskuterar du laddade frågor som ingen vågar ta upp, och särskilt finkänslig är du inte. Du får i alla fall folk att lyssna
oxen Oxen 20/4 – 20/5
Du har lätt för att uttrycka dig och kan förmedla information på ett effektivt sätt. Många ber dig om råd i personliga angelägenheter.

Annons

Oväntade gäster dyker också upp – så räkna inte med så många lugna stunder.

Tvillingarna Tvillingarna 21/5 – 21/6
Du har mycket praktiskt att stå i, och det gäller att organisera effektivt. Många avbrott i rutinerna blir det ändå, vilket gör dig ganska irriterad. Försök att inte visa det om du vill behålla dina harmoniska relationer.
Kräftan Kräftan 22/6 – 22/7
Du vill förbättra ekonomin och försöker komma på någon lysande idé. Bäst går det med någon som delar din målsättning. Det kan finnas någon närmare än du tror! Du har också tur i både kärlek och vänskap.
Lejon Lejonet 23/7 – 22/8
Du slits mellan olika åtaganden. Problemet är att du inte kan avgöra vad som är viktigast, så du försöker göra allt på en gång. Ta gärna en långpromenad ibland – det skapar lugn och hjälper dig att sortera tankarna.
jungfru Jungfrun 23/8 – 22/9
Du omger dig gärna med folk som är yngre än du, och du vill gärna dela med dig av dina kunskaper och erfarenheter. Men du är lika bra på att lyssna som att prata. Någon som varit osäker får nytt mod tack vare dig.
vågen Vågen 23/9 – 22/10
Du vill ofta vara ifred och tänka över allt som hänt på sistone. Men du måste planera framåt. Skriv gärna listor på allt som känns viktigt! Dina relationer fungerar bra så länge ingen stör dig med oväsentligheter.
skorpionen Skorpionen 23/10 – 22/11
Du löser problem som andra inte ens orkar ta tag i. Oavsett område är du kreativ och har självförtroende nog att stå för dina idéer. All konstnärlig verksamhet ger stort utbyte, och det är också en resa på gång.
skytten Skytten 23/11 – 21/12
Du försöker analysera allt som händer men tycker inte att du får någon vidare ordning. Det är lika bra att inse att du inte kan ha total kontroll! Ta dagen som den kommer och tänk positivt istället för att grubbla!
stenbocken Stenbocken 22/12 – 20/1
Du utvecklar nya intressen och vill gärna diskutera dem med andra. Det är lätt för dig att komma folk in på livet, och någon du lär känna nu blir en verkligt nära vän. Ekonomin förbättras – du har sinne för affärer.
vattumannen Vattumannen 21/1 – 19/2
Du har många olika saker att pyssla med, och problem löser du med både finess och kreativitet. Det är också bra om du tar hand om din hälsa lite extra. Ät nyttigt, rör på dig, och undvik alla överdrifter!
fisken Fiskarna 20/2-20/3
Du är hjälpsam och finns till hands när vänner behöver dig. Ofta känns det skönt att göra något praktiskt och inte bara prata. Men var på din vakt – det tycks finnas någon som vill lura dig på pengar!

 


Kommentera


Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…