Annons

Annons

Dina stjärnor–Horskop 7/8–13/8

horoskop

värdur Väduren 21/3 – 19/4
Du dras till grupper och föreningar men har samtidigt svårt att anpassa dig till andras förväntningar. Konflikter är oundvikliga, även om de inte går djupt. I ekonomiska frågor måste du följa din egen linje.
oxen Oxen 20/4 – 20/5
Du tar ansvar för andra, och det är ofta betungande. Kanske lägger du på dig själv för mycket, då du är rädd att kritiseras annars.

Annons
Gilla Året Runt på Facebook

Satsa på att umgås mer med de vänner som är lättsamma och optimistiska

Tvillingarna Tvillingarna 21/5 – 21/6
Du är praktisk och effektiv. Tempot är kanske högre än vad det borde, men du trivs med det. En bekant från förr hör av sig och har intressanta saker att berätta. Troligen startar ni ett projekt som blir lyckat.
Kräftan Kräftan 22/6 – 22/7
Ekonomin står i fokus. Du tänker i nya, kreativa banor och kan få in en hel del extrapengar. Går det att göra en god affär, så agerar du före andra. Det väcker en del avundsjuka, men det är andras problem.
Lejon Lejonet 23/7 – 22/8
Du lär känns en väldigt spännande person. Ni har mer gemensamt än du vet, trots att ni utåt sett är olika. Det finns mycket att prata om. Praktiska frågor är du helt ointresserad av, och något planerat blir uppskjutet.
jungfru Jungfrun 23/8 – 22/9
Du gör ett starkt intryck på alla. Det talas om en fest, och där kan du bidra med mycket. Dina idéer är originella och du tänker alltid på vad som blir bäst för andra. I både vänskap och kärlek ser det bra ut.
vågen Vågen 23/9 – 22/10
Du vill slutföra en uppgift som borde varit klar för länge sen. Det känns inte så inspirerande, men du tar dig äntligen samman. Din självdisciplin är beundransvärd, och du får välförtjänt beröm från flera håll.
skorpionen Skorpionen 23/10 – 22/11
Det ligger konflikter i luften. En del människor riktigt letar efter anledningar att visa missnöje, och du har svårt att hantera det. Försök hålla dig kall och dra dig undan istället för att bli provocerad!
skytten Skytten 23/11 – 21/12
Du tänker djupt och länge på saker som hänt för länge sedan. Mycket du inte förstod då börjar klarna, och det är riktigt spännande att få nya insikter. Det finns tid att umgås med nära och kära, en fest blir lyckad.
stenbocken Stenbocken 22/12 – 20/1
Du tar mycket ansvar för både dig själv och andra. Någon tycker att du lägger dig i för mycket, men du klarar inte av att bara se på när misstag begås. De insatser du gör nu blir till hjälp för många.
vattumannen Vattumannen 21/1 – 19/2
Du är alert och reagerar snabbt på allt som händer omkring dig. Dessutom är din intuition synnerligen skarp. Ofta vet du vad som ska hända före alla andra, då du kan tolka även små, nästan omärkliga signaler.
fisken Fiskarna 20/2-20/3
Du har startat många projekt, och börjar nu tvivla på att du ska kunna ro dem i land. Ta ett steg tillbaka och försök få en bättre överblick. Låt ingen stressa dig till snabba beslut, för det blir bara trassligt!

 


Kommentera


Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…