Annons

Annons

DIY: Skapa julstämning på enkelt vis

DIY är en förkortning och betyder do it yourself, eller gör det själv som vi säger på svenska. Här tipsar vi om tre fina pyssel som ger hemmet julstämning.

DIY julens pyssel
Sprid stämning med väldoft
Ett vackert arrangemang med apelsiner som sprider en fantastisk doft. Gör mönster i apelsinerna med hjälp av ett ciseleringsjärn och knyt dekorativa band runt några av apelsinerna. En del apelsiner har fått mönster av kryddnejlikor. Placera apelsinerna på en bädd av granris i en pressglasskål. Kopparna är antika och pressglasskålen är ett loppisfynd.

Annons
Gilla Året Runt på Facebook

julens pyssel
Lys upp med enkla ljuslyktor
Vaser och ljuslyktor kan du enkelt tillverka själv av gamla glasburkar. Med hjälp av självhäftande tejp i olika färger och mönster blir dekorationen av burkarna lekande lätt.
Satsa på en färg men med olika mönster så blir effekten fin. Brickan är ett loppis fynd. Rotera lykta, 39 kr, Ikea. Tejp från t ex Lagerhaus, Panduro och Ikea.

?R 15 Jultips
Gör en jultavla
Dekorera en plåtbricka med röd självhäftande tejp, samt med lite granris. Fäst julkorten med små magneter och placera brickan på en plats där alla kan se de fina korten!

Här hittar du allt du behöver inför jul!

Av Bitte Eson Forsberg Foto Anders Norrsell


Kommentera


Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…