Annons

Annons

Downton Abbey-skådisen avslöjar: Filmmanuset har försvunnit

Saknar du också Downton Abbey? Snart kanske du få se karaktärerna igen – på film. Men det verkar finnas vissa problem...

En Downton Abbey-film kan bli verklighet redan i år.

I en intervju med ITV berättade skådespelaren Jeremy Swift, som spelat rollen som Septimius Spratt i succéserien, att det finns planer för en filminspelning.

Annons

– Det är meningen att inspelningen ska ske i år, men inget har huggits i sten än, sa han och påpekade att logistiken med alla skådespelare har satt käppar i hjulet för inspelningsplanerna.

Gilla Året Runt på Facebook

Bild: Ken McKay/ITV/REX

Spårlöst försvunnet

Men Jeremy Swift passade även på att avslöja att ett manus redan har skickats ut till skådespelarna – men att det sedan har gått upp i rök.

– Det finns ett filmmanus som skickades till oss alla, men det försvann på ett Mission Impossible-sätt från våra mejlinkorgar. Med ett litet ”paff”, sa han till ITV.

Enligt tidningen Harper’s Bazaar kan orsaken till det försvunna manuset vara att det fortfarande inte finns några definitiva beslut om filmen.

Produktionsbolaget Carnival Films nekar också till att det skulle finnas några konkreta planer om när filmen ska spelas in.

Text: Nanna von Knorring


Kommentera


Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…