Annons

Annons

Drömkvällen – allt om årets roligaste event!

Drömkvällen gjorde succé! Intressanta föreläsningar med kända profiler, god mat, lyxig shopping och fullmatade goodiebags lockade ca 450 personer till Helsingborg och vårt roliga event!

dromkvallen

Drömkvällen är ett lyxigt event som anordnas av tidningarna Allers, Hemmets Veckotidning, Allas och Året Runt. Premiären gick av stapeln den 5 oktober på Sundspärlan i Helsingborg och vi kan stolt konstatera att det var fullsatt!

Annons

Kvällen bestod av mingel, härligt sällskap, många skratt och lyxig shopping. Våra gäster fick lyssna på intressanta och relevanta föreläsningar, träffa tidningsprofiler och kändisar och njuta av en fullproppad och riktigt härlig goodiebag! Självklart fanns alla tidningars chefredaktörer på plats för att prata, skratta och mingla med besökarna.

Kolla gärna in vårt bildspel från Drömkvällen här under!

12
Visa bildspel

/
Drömkvällen
Drömkvällen
Drömkvällen
Drömkvällen
Drömkvällen
Drömkvällen
Drömkvällen
Drömkvällen
Drömkvällen
Drömkvällen
Drömkvällen
Drömkvällen
...
Visa mer

 

Kvällens föreläsare var:

  • Sofia Antonsson som gav kostråd om hur du bäst håller ordning på din mage.
  • Josefin ”Smulan” Liljegren (personlig tränare) som visade sina bästa knep för enkel vardagsträning. Hon fick dessutom hela publiken att dansa och sjunga!
  • Tareq Taylor (kritikerrosad gourmetkrögare, kokboksförfattare och uppskattad tevekock) som inspirerade oss kring mat och gav konkreta tips om matlagning

Konferencier var underbara Ann Westin som fick hela publiken att må riktigt gott och dessutom bjöd på en liten miniföreställning.

Vill du se fler bilder från kvällen? Ta gärna en titt i vårt fotoalbum på Facebook här >>. Du kan också söka på #drömkvällen på Instagram.

Foto: Christina Uhlin, Johanna Svan, Åsa Boustedt


Kommentera

Vinn 10 000 kronor till valfri resa – TÄVLA HÄR

 Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…