Annons

Annons

Drömmer du om att bli författare?

På ”Författarkliniken” får nybörjarskribenter chansen att mingla med etablerade författare och förläggare. Den 29-30 augusti är det dags för årets upplaga av den populära skrivarhelgen. Anmäl dig här!

Annons
BjornRanelid

Björn Ranelid är en av författarna som deltar i Författarkliniken

Tycker du om att skriva? Då är du långt ifrån ensam. Att skriva är en verklig folkrörelse. Över hela landet sitter människor och plitar på sina verklighetsbaserade eller helt påhittade berättelser, vare sig det är med drömmar om att ge ut en roman, eller bara för den egna byrålådan. Men att skriva är ett ensamt arbete och ibland behöver man inspireras genom att träffa andra likasinnade.

Nu har du chansen! Under den sista helgen i augusti så samlas uppemot 300 skrivsugna själar på ABF-huset i Stockholm för att mingla, inspireras och förkovra sig i sitt skrivande. Förra året var första gången Författarkliniken arrangerades och det blev en sådan framgång att arrangören Ann Ljungberg Författarcoach beslöt sig för att göra det till ett årligt evenemang.

Var med och tävla om en biljett!

I år kommer ett tiotal författare att delta i evenemanget och dela med sig av sina erfarenheter och skrivråd, däribland succédebutanterna Jenny Rogneby och Pekå Englund, veteranerna Björn Ranelid och Susanna Alakoski, och den unga hyllade författaren Sara Lövestam (vars ”Hjärta av jazz” gick som årets sommarroman i Året runt).

Susanna Alakoski berättar om författarens mödor på Författarkliniken.

Susanna Alakoski kommer också till Författarkliniken.

Under två hektiska dagar får deltagarna vara med om workshops, skrivarstugor och föreläsningar. Dessutom får de mingla med varandra, med författarna och med representanter för förlag och agenter. I priset för helgen ingår skrivarkurser och möjligheten att få respons på egna texter.

Blir du sugen? Än finns det tid att anmäla sig. Evenemanget kostar 2900 kronor och här kan du köpa biljetter till Författarkliniken.

 

 

 

 


Kommentera

Vinn 10 000 kronor till valfri resa – TÄVLA HÄR

 Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…