Annons

Annons

Drycker för både kött och fisk

Rödvin och vitt vin - välj det som passar dig!

Rödvin och vitt vin – välj det som passar dig!

Vitt vin

Steinschaden 2014 (4320) 72 kr.
Prova ett aromatiskt och kul vin från Österrike gjort på inhemska druvan grüner veltliner. Torrt och fruktigt, lätt kryddigt med ton av vitpeppar och honungsmelon. Passar både fisk och ljust kött.

Annons

Fleur du Cap 2014 (2015) 96 kr.
Här smakar vi resultatet av druvan chardonnay, som vuxit i Sydafrika. Du får ett vin med balanserat fruktig doft och torr smak med ton av nötter och smör. Bra till grillat.

Hubert Beck 2013 (4592) 96 kr.
Ett blommigt, kryddigt vin gjort på gewurztraminer från franska Alsace. En druvtypisk doft och smak med toner av rosor, persika och honung. Gott till fläskkött och mat med asiatiskt smak.

Rött vin

Cappello di Prete 2009 (2727) 79 kr.
Ett häftigt vin från södra Italien, både moget och utvecklat med trivsam robust ton. Doften är kryddig med ekfatston och smaken har ton av torkad frukt och örter. Mums till fläsk- eller lammfilé.

Roodeberg 2013 (7451) 89 kr.
Ett både mustigt och mulligt vin från Sydafrika. Lockar med fruktig, stiltypiskt rökig doft med ton av mörka bär och örter. Smakrikt och matvänligt med aningen ton av lakrits.

Saint Clair Pioneer Block 23 (2936) 89 kr.
Här en spännande variant på bourgogne-druvan pinot noir, fast här odlad på Nya Zeeland. Doft och smak är mjukt fruktig med ton av jordgubbar och choklad. Till lagom smakrika kötträtter.

Nenne Wåhlander

LÄS OCKSÅ


Kommentera


Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…