Annons

Annons

Duka med sommarkänsla

Gör sommarens fester extra roliga med en fin dukning.

duk
1. Lägg på en mönstrad bordsduk med klara fräscha färger. Blått och vitt är en klassisk kombination vare sig du vill duka i modern stil eller romantiskt och lantligt. Tänk på att ett mönstrat påslakan eller en gardinlängd också funkar finfint som duk.

Annons

I vår webbutik  hittar du den vackraste duken till sommarens fester>>

2. Duka helst med porslinstallrikar, riktiga metallbestick och glas. Om du inte har så det räcker av en sort gör ingenting. Det är charmigt att blanda . Om du väljer pappers- tallrikar och plastglas för enkelhetens skull, så se upp så de inte blåser bort eller välter.

3. Använd årstidens blommor. Ställ en generös bukett på buffébordet, och ha en eller flera mindre låga vaser på matbordet, så personerna på andra sidan bordet skyms av en jättebukett. Har du inga trädgårds- eller ängsblommor kan du knipsa av ett par stjälkar av balkongblommorna.

4. Dekorera bordet med något  lite udda och oväntat. Det kan vara några små prydnadsfigurer av glas eller trä, en liten leksaksbåt, vackra stenar eller ett vattenfyllt fat med flytande blommor och ljus.

5. Tänk på sol, vind och vatten. Se till att snabbt kunna skydda bordsdukning och gäster för olika vädertyper. Det är fint att kunna erbjuda sina gäster solhattar, paraplyer och värmande filtar.

Titta in i vår webbutik och köp fina prylar till specialpris>>

LÄS OCKSÅ


Kommentera


Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…