Annons

Annons

Efter Bonusfamiljen – här är syskonen Herngrens nya projekt

Syskonen Felix Herngren och Moa Herngren är några av personerna bakom succén med "Bonusfamiljen". Nu är syskonparet aktuell med det nya tv-programmet ”Herngrens husbil” där de träffar andra kända syskon, enligt Expressen.

Syskonen Herngren har rönt stora framgångar i film- och tv-Sverige. Felix Herngren och Moa Herngren är två av skaparna bakom SVT-succén ”Bonusfamiljen”, som storebror Måns Herngren blir huvudregissör för i samband med den tredje säsongen som ska sändas 2019.

Annons

Men nu kan Expressen tv-blogg ”Spoiler alert” avslöja att Felix Herngren och Moa Herngren har ett nytt tv-projekt på gång.

Felix Herngren, Clara Herngren och Moa Herngren i samband med Bonusfamiljen.

Felix Herngren, Clara Herngren och Moa Herngren. Bild: IBL Bildbyrån

I programmet åker syskonen Felix Herngren och Moa Herngren runt i Sverige i husbil och träffar andra kända syskonpar. Tanken är att syskonen Herngren framför allt ska utforska syskonrelationer ur olika synvinklar.

”Vi kan bekräfta att inspelning pågår och att premiär är planerad till hösten 2018”, skriver Joel Bendrik, exekutiv producent för ”Herngrens husbil”, i ett sms till ”Spoiler alert”.

Susanna Kallur och Jenny Kallur i samband med Finnkampen 2007.

Susanna Kallur och Jenny Kallur i samband med Finnkampen 2007. Bild: IBL Bildbyrå

I programmet kommer vi bland annat att få möta friidrottstvillingarna Sanna Kallur och Jenny Kallur, samt musikern Plura Jonsson och hans lillebror Carla Jonsson.

”Herngrens husbil” kommer att visas i TV4. Sex avsnitt är planerade och varje avsnitt kommer att motsvara en ”kommersiell timme”.

Syskonen Herngren om syskonskap

Syskonen Måns Herngren, Felix Herngren och Moa Herngren växte upp på Östermalm i Stockholm under 1970-talet. 2014 var de tre syskonen med i ”Malou Efter tio” och pratade om sin syskonrelation.

– Vi är väldigt nära i ålder och har vuxit upp väldigt tajt ihop. Sedan kan två år vara väldigt mycket när man är tolv och fjorton. Men jag tycker att vi är väldigt nära varandra nu som vuxna också, säger Måns Herngren i programmet.

Måns Herngren och Felix Herngren vid pressträff för Solsidan 2017.

Måns Herngren och Felix Herngren. Bild: IBL Bildbyrå

Föräldrarna var läkare och jurist, och enligt syskonen fanns det en tydlig förväntan även att barnen skulle välja den akademiska banan, som inte riktigt infriades. Både Måns och Moa hoppade av skolan och Felix var den enda av de tre som gick ut gymnasiet.

– Det blev ett jävla liv. Men jag tror mest att det handlade om att de var oroliga för hur de skulle gå för deras barn, säger Felix Herngren i programmet.

I dag jobbar alla tre syskonen inom mediebranschen.

Text: Helena Sjögren

Läs också:

Så blir Bonusfamiljen – säsong 3

Felix Herngren om kärleken till frun Clara: Det får vara värt allting

Moa Herngren: Min dröm om en lycklig bonusfamilj gick i kras

 


Kommentera

 

 Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…