Annons

Annons

Efter kritiken mot Idol-vinnaren – nu försvaras han av Nikki Amini

Förra årets Idolvinnare Liam Cacatian har fått kritik för att han hållit låg profil det senaste året – men nu försvaras han av jurymedlemmen Nikki Amini.

Förra årets Idol-vinnare Liam ”Liamoo” Cacatian var på allas läppar under hela hösten 2016. Sedan dess har han turnerat och släppt tre låtar.

Men enligt fansen har han hållit för låg profil och många undrar vart han tagit vägen. När TV4 släppte nyheten att Liam återvänder till Idol för att under fredagskvällen sjunga duett med Hanna Ferm fick beskedet blandade reaktioner.

– När de gick ut med att jag ska gästa Idol så skrev någon att jag inte förtjänar att komma tillbaka för att jag typ har försvunnit. Människor tror att bara för att man är med i Idol så blir man Justin Bieber på en dag, säger Liam till Hänt.

Men vad många inte vet är att Liam jobbar med Nikki Amini, som sitter med i årets Idol-jury. Och även hon har fått ta emot kritik mot att Idol-vinnaren inte synts så mycket i rampljuset.

Annons

– Jag har fått lite sådana frågor, ja. Jag jobbar ju med Liam och är högst involverad men jag tror att den kritiken uppstår från folk som inte har inblick i hur industrin funkar, säger Nikki som också menar att Liam gjort mycket under året.

– Han har haft enorma framgångar med vinnarlåten och samtidigt turnerat och spelar in i studion.  Liam har en enorm talang, men sen ska man komma ihåg att det tar tid att hitta sig själv som artist efter Idol, säger hon.

Liam själv menar att fansen måste förstå att musik tar tid, och hans artisteri fick ingen bra start efter Idol.

– Det är så mycket press och stress under Idol så det första som hände efteråt var att jag blev svin-sjuk. Jag har hört att det hänt andra vinnare också, jag pratade med Lisa Ajax som också blev det. Förkyld, influensa. Det går från 100 till 10. Jag var sjuk i fem veckor, berättar Liam.

Nu vill han också passa på att skicka ett budskap till alla som är besvikna på att han inte synts mer det senaste året.

– Det har inte ens gått ett år sedan jag vann. Idol är inte karriären, det är startfältet. Men det har tagit tid för att jag vill kunna stå för låtarna jag släpper, de ska vara hundra, avslutar han.

Foto: TV4

Läs också: Årets julklappar – enligt Året Runts redaktion

Artikeln publicerades först på Hänt.se.

 


Kommentera

 

 Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…